Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 749 / 86 / 0
Dawkowanie na oko to samobójstwo. Sypniesz 4mg zamiast 1 i możesz na 20 minut pożegnać się z mózgiem. Nieraz po tym siedziałem i ogarniałem jak się siedzi :cheesy:

Wyjątkowy kanna...
  • 1854 / 215 / 37
Delicje, kurwa :nuts:
  • 311 / 14 / 2
Wyjątkowy bo jako jeden z nielicznych daje nam banię życia w szpitalu :D
[spoiler].... - - .--. ... ---... -..-. -..-. ... -.-. .-. .-.-.- .... ..- -..-. -.. .-. .-. -.-- .-.. .--[/spoiler]

https://www.youtube.com/watch?v=4tX3Xh1i0A8
coś dla fanów dobrej muzyki - jeden z najlepszych koncertów ever, MIND BLOWN
  • 2466 / 15 / 0
JohnyHa pisze:
Dawkowanie na oko to samobójstwo. Sypniesz 4mg zamiast 1 i możesz na 20 minut pożegnać się z mózgiem. Nieraz po tym siedziałem i ogarniałem jak się siedzi :cheesy:

Wyjątkowy kanna...
Wprawiony gracz nie ma tego problemu bo na oko rozróżnia 4mg od 30mg a takie mam teraz dawkowanie
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 992 / 17 / 0
Kurdę, niby miałem już nei robić sobie lobotomii mózgu, ale coś wydaje mi sie, że warto spróbować tego ustrojstwa. A tak, poznać wroga trzeba :D
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 749 / 86 / 0
Lobotomia przy tym to pestka.
  • 126 / 3 / 0
Dziwne to to. Dziwna faza. Testowałem wczoraj 1:20 oraz mix 4:1:50 am2201:5f-amb:marshamallow i po lufce jednego i drugiego dość dziwnie zgniotło, ale bez jakiejś specjalnej kary. Gorąco, dziwnie - dostałem objawów grypy, dzisiaj leże tak rozłożony jakem dawno nie był. Łot da fak, ktoś to to testuje obecnie? Jaki stosunek polecacie?
Takiej lobotomii oczekiwałem a coś jednak nie pykło. Może coś źle robie? :wall:
  • 749 / 86 / 0
Takiej lobotomii oczekiwałem a coś jednak nie pykło. Może coś źle robie? :wall:
Tak, palisz to.
  • 2466 / 15 / 0
Będę musiał przetestować ten diabelski. Towar. Dobrze by jak i by długo trzymał
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 3955 / 147 / 0
no to chyba niedlugo zakon wypusci wiernego na misje, biala silo czekamy na raport z frontu. %-D
niedojebanie genetyczne
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.