Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 310 / 5 / 0
Swietny kanna polecam każdemu komu znudziły się już chemiczne zajebki. Ma w sobie to co najlepsze z am2201 :cheesy: tzn ta typowa euforie ktora sie wyczuwa w małych dawkach i zajebiste roskminy. Do tego jest pozbawiony wad Am tzn nie jest to taki mózgotrzep, nie otepia az tak bardzo i w odróznieniu od am nadaje sie do towarzystwa. Działa utrzymuje sie w granicach 1h najlepsza cecha jednak jest to ze nie ma takiego cisnienia na kolejna dawke mozna zapalic raz odłozyć i nie palić wiecej 8-( co nigdy mi sie nie zdarzyło przy am ;-)
  • 1107 / 52 / 0
Czy wasze thj2201 tez tak kurewsko smierdzi?
Chuj na kaczych łapach
  • 6 / / 0
Raczej nie, zapach taki bardziej mydlany - bardziej przyjemny niż śmierdzący.
  • 1107 / 52 / 0
Bardzo intensywny?
Chuj na kaczych łapach
  • 6 / / 0
Zapach jak i smak(dymu) mało wyczuwalny, ale widzę, że opinie o tych thj są bardzo podzielone - pewnie zależy od jakości sortu, a ja raczej nie miałem do czynienia z tymi z najwyższej półki, albo po prostu nie jest to jakieś super odkrycie jak niektórzy sądzą:)
  • 200 / 4 / 0
THJ-2201 - raz udało mi się uderzyć w dawkę, ogólnie dla mnie trochę dziwnie działa bo mam wrażenie jakby lekko sero ruszało - potrafi dać takie lekkie euforyczne ciepełko, ale to pewno takie wrażenie. Cieżko trafić w dawkę przy vapo, a maczanki nie chce mi się robić. Bardzo podoba mi się ten kanna, raz miałem bardzo przyjemne CEV'y, które z dodatkiem ciepłej euforii, że mogę nazwać to najlepszą fazę po synt kanna. Ale niestety - przeważnie usypia i tyle. Sądzę, że może być toksyczne, bo potrafi na następny dzień głowa boleć co nawet przy ciągu na AM mi się nie zdarzało. Z rana po przebudzeniu, które jest ciężkie dość duży brain fog, który jednak mija po ok. 30 minutach.

Nie wchodzi u mnie na serce, zapach dymu mało wyczuwalny, raczej niezbyt nieprzyjemny.
  • 992 / 17 / 0
Bólu głowy po THJ-2201 nie miałem, po AM za każdym razem, tak więc jest to kwestia osobnicza. Kanna bardzo ale to bardzo podobne do naturala. Też miałem problemy z wapo, myśle, że odrazu trzeba robić maczane, 1:25 czy 20. Swoją drogą ból głowy to raczej oznaka zmiany ciśnienia, kanna potrafią je zmieniać, toksyczności na czuja nie da się poczuć. Chyba że zęby wypadną czy coś.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 625 / 28 / 0
jak ostatecznie oceniacie thj-018 czy thj2201, co lepsze
zależy i na jak największym pierdolcu w bani przy jak najmniejszym obciążeniu ciała, to znaczy drżenia kołatania serca i tym podobnych
Kiedyś znów wszyscy spotkamy się razem, czas straci wtedy znaczenie, gdy z hukiem otworzą się bramy Valhalli nic nigdy już nas nie rozdzieli.
  • 99 / / 0
thj018 na pewno nie powoduje takich stanów, nawet bedac blisko przed karą. thj2201 nie prbowalem, ale z tego co mowia, ze działa jak sativa i bardzo mj like, mam jeszcze wiekszego smaka na to :D
thj018 idzie bardziej w zamulke, mysle nad mixem oba tych kanna, jeszcze ur144 do tego, zeby bylo juz wgl sativkowo, uwlbiam takie mixy smiechowe :D
  • 992 / 17 / 0
Lepsze THJ-2201, w sumie nie czułem żadnej różnicy w stosunku do THJ-018 prócz tego, że nie trzeba było palić tego w dziesiątkach miligramów, żeby poczuć satysfakcje. Długo robi, MJ-like robi, nie robi sajgonu w głowie, usypia, słowem dobre kanna tylko czemu tak szybko schodzi :nuts:
Nie wiem jak szybko traci "magie", thj-018 po dniu paleniu się nudzi.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
ODPOWIEDZ
Newsy
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!

Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.