Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 310 / 5 / 0
Swietny kanna polecam każdemu komu znudziły się już chemiczne zajebki. Ma w sobie to co najlepsze z am2201 :cheesy: tzn ta typowa euforie ktora sie wyczuwa w małych dawkach i zajebiste roskminy. Do tego jest pozbawiony wad Am tzn nie jest to taki mózgotrzep, nie otepia az tak bardzo i w odróznieniu od am nadaje sie do towarzystwa. Działa utrzymuje sie w granicach 1h najlepsza cecha jednak jest to ze nie ma takiego cisnienia na kolejna dawke mozna zapalic raz odłozyć i nie palić wiecej 8-( co nigdy mi sie nie zdarzyło przy am ;-)
  • 1107 / 51 / 0
Czy wasze thj2201 tez tak kurewsko smierdzi?
Chuj na kaczych łapach
  • 6 / / 0
Raczej nie, zapach taki bardziej mydlany - bardziej przyjemny niż śmierdzący.
  • 1107 / 51 / 0
Bardzo intensywny?
Chuj na kaczych łapach
  • 6 / / 0
Zapach jak i smak(dymu) mało wyczuwalny, ale widzę, że opinie o tych thj są bardzo podzielone - pewnie zależy od jakości sortu, a ja raczej nie miałem do czynienia z tymi z najwyższej półki, albo po prostu nie jest to jakieś super odkrycie jak niektórzy sądzą:)
  • 200 / 4 / 0
THJ-2201 - raz udało mi się uderzyć w dawkę, ogólnie dla mnie trochę dziwnie działa bo mam wrażenie jakby lekko sero ruszało - potrafi dać takie lekkie euforyczne ciepełko, ale to pewno takie wrażenie. Cieżko trafić w dawkę przy vapo, a maczanki nie chce mi się robić. Bardzo podoba mi się ten kanna, raz miałem bardzo przyjemne CEV'y, które z dodatkiem ciepłej euforii, że mogę nazwać to najlepszą fazę po synt kanna. Ale niestety - przeważnie usypia i tyle. Sądzę, że może być toksyczne, bo potrafi na następny dzień głowa boleć co nawet przy ciągu na AM mi się nie zdarzało. Z rana po przebudzeniu, które jest ciężkie dość duży brain fog, który jednak mija po ok. 30 minutach.

Nie wchodzi u mnie na serce, zapach dymu mało wyczuwalny, raczej niezbyt nieprzyjemny.
  • 992 / 17 / 0
Bólu głowy po THJ-2201 nie miałem, po AM za każdym razem, tak więc jest to kwestia osobnicza. Kanna bardzo ale to bardzo podobne do naturala. Też miałem problemy z wapo, myśle, że odrazu trzeba robić maczane, 1:25 czy 20. Swoją drogą ból głowy to raczej oznaka zmiany ciśnienia, kanna potrafią je zmieniać, toksyczności na czuja nie da się poczuć. Chyba że zęby wypadną czy coś.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 625 / 28 / 0
jak ostatecznie oceniacie thj-018 czy thj2201, co lepsze
zależy i na jak największym pierdolcu w bani przy jak najmniejszym obciążeniu ciała, to znaczy drżenia kołatania serca i tym podobnych
Kiedyś znów wszyscy spotkamy się razem, czas straci wtedy znaczenie, gdy z hukiem otworzą się bramy Valhalli nic nigdy już nas nie rozdzieli.
  • 99 / / 0
thj018 na pewno nie powoduje takich stanów, nawet bedac blisko przed karą. thj2201 nie prbowalem, ale z tego co mowia, ze działa jak sativa i bardzo mj like, mam jeszcze wiekszego smaka na to :D
thj018 idzie bardziej w zamulke, mysle nad mixem oba tych kanna, jeszcze ur144 do tego, zeby bylo juz wgl sativkowo, uwlbiam takie mixy smiechowe :D
  • 992 / 17 / 0
Lepsze THJ-2201, w sumie nie czułem żadnej różnicy w stosunku do THJ-018 prócz tego, że nie trzeba było palić tego w dziesiątkach miligramów, żeby poczuć satysfakcje. Długo robi, MJ-like robi, nie robi sajgonu w głowie, usypia, słowem dobre kanna tylko czemu tak szybko schodzi :nuts:
Nie wiem jak szybko traci "magie", thj-018 po dniu paleniu się nudzi.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.