Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 494 / 26 / 0
Który kanna jest waszym zdaniem tak podobny , że można by zmylić fana #? Chciałbym zrobić coś pysznego.

Edytowano nazwę tematu na odnoszącą się do działu substancji
| 13 |
  • 99 / / 0
indywidulanie kazdy z osobna kanna nie ma za wiele do zaprezentowania wobec oryginału THC. trzeba sie bawic w miksy, ale jezeli juz mialbym wybierac z legalnych i dostepnych obecnie kannabinoidów, to UR-144. chociaz tez slyszalem dobre opinie o AKB48, aczkolwiek nigdy nie próbowalem
  • 1472 / 26 / 0
THJ-018 jak nic :-)
  • 58 / 2 / 0
Polecam AB-PINACA miodzio :) tylko 1:30 albo wieksze proporcje bo w niskich jest upierdalaczem.
  • 9 / / 0
Mnie też to interesuje, ponieważ nie próbowałem jeszcze kanna, a chciałbym na początek coś podobnego, żeby się rozluźnić. Nie chcę się upierdolić i zrazić przy pierwszej styczności.
  • 340 / 4 / 0
THJ018, bb22, pb22, pinaca, ur144, z tych spokojnych - kombinuj

pinaca 1:30 i jeszcze na fake #? ... ja bym ani za 5zl grama nie kupil takiego czegos ;p
Kliknij, by zobaczyć prosty przepis na zajebistego metkata.
Daruj sobie b-k RC, zrób własnego ketona 
:finger:

Przepis doszlifowany w 2012/2013, już od dawna nie biorę kota i nie zamierzam
  • 99 / / 0
1:20 ab-pinaci na fakehak bedzie ok dla szczurów bez tolerki/ze znikomą na inne kanna?
co do a'la THC podbnych miksów, polecam 1g UR-144+ 1g AKB48+ 0,5 bb22 na 50g podkładu maczane( na hak dałbym jakies 150% proporcji do maczany). Na początku smiechowo, gadka, sativa wchodzi dzieki UR-144, pozniej AKB48, jak juz ur puszcza, przechodzi w totalny chill, rozleniwienie, relax :D a cały efekt jest wydłuzony dzieki bb22. haj bez tolerki to jakies 2godziny lekko.
bardzo przyjmeny mix, polecam

jakby ktos miadl dostep do STS-135 to polecam do powyzszego mixu, jakies 0,5g. ale wtedy juz bedzie dosc mocna maczana dla szczurow bez tolery
  • 92 / 1 / 0
sts jest trochę przereklamowany, polecam BB-22 z uwagi na czas działania, a to jest kluczowe w kwestii podobieństa do baki imho ;-)
  • 9 / / 0
Czytałem parę pochlebnych opinii o thj-018. Mix z BB-22 dla wydłużenia działania. Co o tym sądzicie? Jakie proporcje?
  • 992 / 17 / 0
Sam THJ jak spalisz dostatecznie dużo trzyma... 4 godziny. Zrobiłem maczane 1g na 10g szałwi i musiałem zjarać kurwa naraz jakieś 2.5g no i trzymało 4 godziny. A wcale kosmos tolery wtedy nie miałem. THJ jest fajny, ale jest słaaaaaaaaaaaaaby. Maczane z thj i bb na 30g robiłbym tak: THJ 3-4g i 1g BB-22 i powinno być git. No może na 40 gram. Pinaca z fubinacą też dobra, niedługo będę próbował, bo przyjaciel robił i sobie chwali.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.