Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Ukojenie po dekszeniu, umożliwiające zaśnięcie
alprazolam
2
2%
estazolam
5
6%
Inne benzo
5
6%
Hydorksyzyna
5
6%
Antydepresant ze składową nasenną
4
5%
Neuroleptyki
3
3%
alkohol
6
7%
trawa
12
14%
GBL
0
Nigdy o tym nie myślę, w związku z czym pokutuję do 6-stej rano ;]
46
52%

Liczba głosów: 88

ODPOWIEDZ
  • 34 / / 0
Najczęściej normalnie zasypiam, czasem jakieś benzo dla pewności zarzucam.
  • 17 / / 0
Po deksie jestem już taka zmęczona od tego całego wywijania, że zasypiam niemal od razu.
Trzeba wyobrażać sobie Syzyfa szczęśliwym
  • 122 / 7 / 0
Palenie.
Uwaga! Użytkownik GetBuzzed jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 438 / 14 / 0
Nie ma metody, no chyba że mj. Ja przykłądowo jak na wieczór zarzucę z 1000mg to wtedy mogę zasnąć bo zwyczajnie po pewnym czasie poprostu padam jak mucha ale jeśli przeczekam ten moment to kaplica, nocka zarwana. Przykładowo po wzięciu 450mg ok godziny 16 to zasnąć mogę dopiero gdzieś około 1-2 w nocy.
  • 210 / 12 / 0
Co myslicie o zarzuceniu ketrelu(kwetiapina) na spanie? Ktos probowal? Z jakim skutkiem? Moga byc nieprzyjemnosci czy zadziala ok?
W ciemności napędzanej chemią dalej i głębiej śnić. Sny i chemia,  więcej chemii więcej snów. I ciągle dalej w ciemność, w sny szalone, w opetane głębie i w  źrenice jak otchłanie.
  • 3215 / 416 / 0
tylko po co ?
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 490 / 14 / 0
Ja ja kiedyś deksiłem i zarzucałem stosunkowo rano to wieczorem zasypialem normalnie ale jak juz blizej wieczora to nawet gdy dex nie mial juz nic do pokazania to ja lezalem do rana oczami wpatrzonymi w sufit. Brakuje mi dexa, gdy zdecydowalem sie na wiekszą dawke typu 900mg ceny sie zwiekszyly, tussi 300 nie chcieli mi sprzedac bo na recepte, lol, dodatkowoo latac po 3aptekach.. Acodin 450(?) To byly czasy, tylko wtedy ladowalem malo dexa w siebie, i to byl blad. W dodatku oglupial mnie i powodowal problemy z pamiecia.
  • 469 / 29 / 0
10 mg olanzapina.
  • 987 / 38 / 0
Nigdy nie miałem problemów z zaśnięciem po DXM. Było może tylko kilka przypadków na setki razy brania. Nie pokutowałem do rana. Mogłem usnąć w każdym momencie, nawet na peaku. Szkoda, że nie ma takiej opcji w ankiecie :)
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 210 / 12 / 0
A dlaczego w ankiecie nie ma kodejiny :-D
W ciemności napędzanej chemią dalej i głębiej śnić. Sny i chemia,  więcej chemii więcej snów. I ciągle dalej w ciemność, w sny szalone, w opetane głębie i w  źrenice jak otchłanie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.

Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.