najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 201 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ziolo »
http://www.dope-seeds.com/lowryder_grow_guide.htm

"OFFICIAL LOWRYDER GROW GUIDE (10/04) - written by the Joint doctor"
  • 11 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pfeffer »
Link do stronki ze zdjęciami min. Lowryder.
Takie duńskie forum.

http://www.topskud.dk/hg/thumbnails.php ... h=lowryder
Sześć czystych luf, sześć czystych luf
Dziewięć gramów zioła i sześć czystych luf
...
  • 5 / / 0
ma ktos moze jeszcze kilka nasion tej odmiany, i moglby oddac hobbystycznemu rolnikowi? na forum jestem co prawda mlodym userem, lecz 2 sezony za mna, wiec mysle ze krzaczki nie poszlyby na zmarnowanie. fotorelacja z uprawy bylaby zapewniona :)
Uwaga! Użytkownik Bernard nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ice121 »
Widze, że linki dajecie to ja też zapodam.
Troche info o LR + zdjęcia jak ktoś chce się zorientować jaki wysoki może rosnąć : P
http://www.getfreeride.org/forum/index.php?showtopic=57
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: enzym7 »
A czy lowryder można wystawić w doniczkach na parapet i poczekać aż do zbiorów?Czy będzie tam wystarczająco miejsca?Jak duże doniczki zastosować?
Uwaga! Użytkownik enzym7 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Ja mam pytanko. (nie wiem czy już było) Jaki jest minimalny czas naświetlania żeby w miarę normalnie rósł ten karzełek?
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
18h lub wiecej to jest naswietlanie standardowe.
Im mniej godzin dziennie bedziesz nawwietlał tym hujowiej bedzie rósł i tym hujowszy plon uzyskasz (jesli w ogole).
Pozatym oszczedne naswietlanie moze przedluzyc troche wzrost...

Na out jest troche inaczej...
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Dziex. A jak z tym outem jest? I czy np. dał by rade w 4l baniaku na out, czy bedzie dość miejsca dla korzeni?
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
dobson na oucie Lowryder rosnie tak okolo 3 miesiace z tego co ludzie piszą.
Myśle ze 4 litry to troche za mało ja dałbym minimum 10 lirów dobrej mieszanki ziemi z perlitem itp...
Ale w 4 litrach tez ci git urosnie ale mozliwe ze nie az ak git jak w 10litrowych :P.

Pozdrawiam
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 67 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: piotr240 »
Szukam malej, feminizowanej odmiany, nie może być duża i tak mam zamiar ja potrenować lst zeby nie miała więcej niż 30-40 cm wysokości. Na pewno nie może mieć intensywnego zapachu.
Jest jakaś odmiana najlepiej z autofloweringiem spełniająca te warunki oprócz lowrydera? (bo lowryder daje małe plony i nie ma feminizowanych)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana a prawo jazdy: Pacjenci w pułapce przepisów

Pacjenci stosujący konopie medyczne wciąż narażeni są na poważne konsekwencje prawne, mimo że działają zgodnie z zaleceniami lekarzy. Brak przepisów rozróżniających marihuanę medyczną od rekreacyjnej oraz niejasne regulacje dotyczące dopuszczalnych poziomów THC we krwi mogą skutkować postawieniem zarzutów karnych czy utratą prawa jazdy. Czy Ministerstwo Zdrowia planuje jakieś zmiany w tym zakresie?

Strzelanina w ośrodku leczenia narkomanii. Są ofiary

Grupa uzbrojonych ludzi zaatakowała ośrodek rehabilitacji narkomanów w Meksyku - podały miejscowe władze. Zginęło co najmniej dziewięć osób, a pięć zostało rannych. Do zdarzenia doszło w poniedziałek w stanie Sinaloa na północnym zachodzie kraju.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.