Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
do pierwszej przepłuczki zbieram materiał z pierwszego naczynia i rozdrabniam ten zgromadzony na filtrze, w efekcie wyciągam z tego niemal tyle mocy, co z pierwszego strzała
kolejnych przepłuczek nie ma sensu robić
osoby, które potrafią zrobić dobrą przepłuczkę, jak aspa powyżej zgodzą się, że wychodzi klepliwa, bez octu
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1. fragment interesującego wykładu
2. o samobóju bez nadętej bufonady
NIE JESTEM ANI GRUBA, ANI AMY.
Ps.takie spostrzeżenie,troche juz tych sposobow wypróbowałem i najlepszy to jednak zimna woda ,mały kielon,Acatar,ok 2 h w lodówce.Na +(bardzo łatwa filtracja),kolor prawie przeźroczystyAle to tylko moje spostrzezenie,komus innym sposobem moze wychodzićl lepszy
https://www.wikiwand.com/en/Machine_learning
To mówicie, że to jeden z lepszych przepisów na ciepło tak?
hej
NieLubieZielska pisze:dymiło się O.o hahahahaha o kurwa
To mówicie, że to jeden z lepszych przepisów na ciepło tak?
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.