4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 659 / 2 / 0
No trochę nie za bardzo, ja zakładam używaną igłę na pompę zaciągam jakieś 3ml i spłukuję z kieliszka cały brązowy osad, mieszam. Później odciągam tłoczek z pompy służącej jako filtr. Samego filtra nie ruszam tylko rozpierdalam tą brązową masę na kawałki. Później wlewam to co spłukałem z kieliszka do tej pompy z pokruszoną masą , kilka min strząsania. Przefiltrować i pyk. Pierwsza przepłuczka zawsze mi wychodzi dość mocna.
  • 803 / 40 / 0
@yourfriendcat filtr ten sam
do pierwszej przepłuczki zbieram materiał z pierwszego naczynia i rozdrabniam ten zgromadzony na filtrze, w efekcie wyciągam z tego niemal tyle mocy, co z pierwszego strzała
kolejnych przepłuczek nie ma sensu robić
osoby, które potrafią zrobić dobrą przepłuczkę, jak aspa powyżej zgodzą się, że wychodzi klepliwa, bez octu
per rectum ad astra
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1. fragment interesującego wykładu
2. o samobóju bez nadętej bufonady
  • 71 / 1 / 0
A jak to jest z wydajnoscia ten przepis vs inne??
Nic, chcę czuć NIC.
NIE JESTEM ANI GRUBA, ANI AMY.
  • 659 / 2 / 0
Jeśli pytasz o samą wydajność ,a nie zanieczyszczenia to bardzo dobra.
  • 149 / / 0
Ostatnio kot robiony tym sposobem z APSELANU z filtracja masy tabletkowej,coś nie wychodzi mi.Mieszam (i 5 i 10 i 15 minut)i nadal podczas filtracji leci brąz.W przypadku ACATARU było znacznie lepiej.Do filtracji uzywam wacikow uprzednio zmoczonych.

Ps.takie spostrzeżenie,troche juz tych sposobow wypróbowałem i najlepszy to jednak zimna woda ,mały kielon,Acatar,ok 2 h w lodówce.Na +(bardzo łatwa filtracja),kolor prawie przeźroczystyAle to tylko moje spostrzezenie,komus innym sposobem moze wychodzićl lepszy
Ostatnio zmieniony 19 listopada 2013 przez volkodav, łącznie zmieniany 1 raz.
Zaczynając grę z OPIO,trzeba mieć na uwadze,że przeciwnik jest silniejszy od Nas i tylko najsprytniejsi....wygrają i to po ciężkiej walce!
  • 90 / / 0
Mieszanie - może to oczywiste, ale nie powinno się odbywać poprzez energiczne wstrząsanie zamkniętym pojemnikiem. Kiedyś tak zrobiłam przy reakcji wodnej w słoiczku po koncentracie - dymiło się przez chwilę, a kot wyszedł mocno nieteges.
YAY, PATRZY!
https://www.wikiwand.com/en/Machine_learning
  • 1262 / 17 / 0
dymiło się O.o hahahahaha o kurwa

To mówicie, że to jeden z lepszych przepisów na ciepło tak?
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 583 / 6 / 0
czasem sie dymi jak za ciepla temperatura ale takiego kota walnac to masakra.jak za mocno puchnie nie polecam, jak w miare to ok i wisniami j3bie nie marcepanem, to wszystko na cieplo a ciezko o marcepan na cieplo ale zdarza sie wiec pozdro cpuny opuszczam was, wole nie skonczyc z parkinsonem
hej
  • 1450 / 19 / 0
NieLubieZielska pisze:
dymiło się O.o hahahahaha o kurwa

To mówicie, że to jeden z lepszych przepisów na ciepło tak?
Nie ma kurwa innego przepisu na ciepło! Ten nie różni się niczym innym od innego, prócz tego, że filtrujesz mase tabletkową i MnO2 na końcu. Zrozum to kurwa jeden z drugim w końcu. ;-)
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 3251 / 361 / 2
Nie lepiej na początku zmieszac z wodą bez octu? Ocet jest potrzebny tylko do zrobienia soli z kota, więc wcześniejsza jego obecność nie będzie wadzić reakcji?
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.