Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
do pierwszej przepłuczki zbieram materiał z pierwszego naczynia i rozdrabniam ten zgromadzony na filtrze, w efekcie wyciągam z tego niemal tyle mocy, co z pierwszego strzała
kolejnych przepłuczek nie ma sensu robić
osoby, które potrafią zrobić dobrą przepłuczkę, jak aspa powyżej zgodzą się, że wychodzi klepliwa, bez octu
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1. fragment interesującego wykładu
2. o samobóju bez nadętej bufonady
NIE JESTEM ANI GRUBA, ANI AMY.
Ps.takie spostrzeżenie,troche juz tych sposobow wypróbowałem i najlepszy to jednak zimna woda ,mały kielon,Acatar,ok 2 h w lodówce.Na +(bardzo łatwa filtracja),kolor prawie przeźroczystyAle to tylko moje spostrzezenie,komus innym sposobem moze wychodzićl lepszy
https://www.wikiwand.com/en/Machine_learning
To mówicie, że to jeden z lepszych przepisów na ciepło tak?
hej
NieLubieZielska pisze:dymiło się O.o hahahahaha o kurwa
To mówicie, że to jeden z lepszych przepisów na ciepło tak?
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.