Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 657 / 8 / 0
nie dla noobów
Uwaga! Użytkownik Akodeen jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / 1 / 0
Sudety? Karkonosze? Jest ktoś chętny ?
  • 21 / / 0
Lludzie jestem kobieta ! ale do rzeczy. Szukam grzyba, plec obojetna. Zadnych seksuw.
Uwaga! Użytkownik klepnalwtylek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 126 / / 0
Nie to nie :-). W Bieszczady we wrześniu/październiku wybieracie się z namiotem? Ja mam taki plan, ale nie wiem czy pogoda mnie od tego nie odwiedzie. Ciekaw jestem jaka część z jesiennych turystów w Bieszczadach jest zmotywowana szukaniem łysic. W łódzkim ktoś już coś zebrał?
Uwaga! Użytkownik Jezus z bagien nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 554 / 14 / 0
Weźmie mnie ktoś na grzyby? :*)
  • 382 / 8 / 0
Velvet - a skąd jesteś? Kiedy sie tak porządnie zacznie sezon, chcę się wybrać z jednym znajomym... a wolałabym jeszcze kogoś do towarzystwa, bo znajomy nie jest w pełni godny zaufania (tj. ma ambicję napastowania wszystkich kobiet jakie spotka i nie bardzo do niego dociera, że seks mnie nie interesuje). Owszem, na grzybach się zna - ech, pamiętam jego wspomnienia o tym, jak bardzo chciał spróbować, trafił za pierwszym razem i w dodatku od razu zjadł 70 świeżych... ale nie chciałabym z nim przebywać sam na sam. Już się próbował przede mną rozbierać, kiedy paliliśmy hasz...
  • 554 / 14 / 0
O damn. Ja jestem lwicą, więc przy mnie można czuć się bezpiecznie.
Ja jestem obecnie śląsk, a za kilka tyg. WLKP, a Ty widzę wawa. damn. Najwyżej mogę podjechać. %-D

+Dzięki za przeniesienie, później się połapałam, że to tutaj powinnam napisać.
  • 382 / 8 / 0
Jeżeli chodzi o Wawę, to ściślej mówiąc najbliższy znany teren grzybiarski leży w pewnym parku narodowym, czy może na jego obrzeżach. Mówiono mi, gdzie szukać, natomiast nadal nie wiem, jak tam jest z bezpieczeństwem, tj. czy to prawda, że niekiedy można tam spotkać policję...
  • 21 / / 0
W związku z psimi akcjami zastanawiam się, co sadzicie o grzybobraniu za południową granicą, gdzie nie ma takich jazd.
Uwaga! Użytkownik klepnalwtylek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 419 / 2 / 0
@up. Co Ty pierdolisz

A może ktoś z bialegostoku i okolic? ;-)
Mój podpis to fikcja połączona z jebaną baśnią. I ten post też. W ogóle kłamczuch ze mnie i fałszywiec.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.

Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".