Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 657 / 8 / 0
nie dla noobów
Uwaga! Użytkownik Akodeen jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / 1 / 0
Sudety? Karkonosze? Jest ktoś chętny ?
  • 21 / / 0
Lludzie jestem kobieta ! ale do rzeczy. Szukam grzyba, plec obojetna. Zadnych seksuw.
Uwaga! Użytkownik klepnalwtylek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 126 / / 0
Nie to nie :-). W Bieszczady we wrześniu/październiku wybieracie się z namiotem? Ja mam taki plan, ale nie wiem czy pogoda mnie od tego nie odwiedzie. Ciekaw jestem jaka część z jesiennych turystów w Bieszczadach jest zmotywowana szukaniem łysic. W łódzkim ktoś już coś zebrał?
Uwaga! Użytkownik Jezus z bagien nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 554 / 14 / 0
Weźmie mnie ktoś na grzyby? :*)
  • 382 / 8 / 0
Velvet - a skąd jesteś? Kiedy sie tak porządnie zacznie sezon, chcę się wybrać z jednym znajomym... a wolałabym jeszcze kogoś do towarzystwa, bo znajomy nie jest w pełni godny zaufania (tj. ma ambicję napastowania wszystkich kobiet jakie spotka i nie bardzo do niego dociera, że seks mnie nie interesuje). Owszem, na grzybach się zna - ech, pamiętam jego wspomnienia o tym, jak bardzo chciał spróbować, trafił za pierwszym razem i w dodatku od razu zjadł 70 świeżych... ale nie chciałabym z nim przebywać sam na sam. Już się próbował przede mną rozbierać, kiedy paliliśmy hasz...
  • 554 / 14 / 0
O damn. Ja jestem lwicą, więc przy mnie można czuć się bezpiecznie.
Ja jestem obecnie śląsk, a za kilka tyg. WLKP, a Ty widzę wawa. damn. Najwyżej mogę podjechać. %-D

+Dzięki za przeniesienie, później się połapałam, że to tutaj powinnam napisać.
  • 382 / 8 / 0
Jeżeli chodzi o Wawę, to ściślej mówiąc najbliższy znany teren grzybiarski leży w pewnym parku narodowym, czy może na jego obrzeżach. Mówiono mi, gdzie szukać, natomiast nadal nie wiem, jak tam jest z bezpieczeństwem, tj. czy to prawda, że niekiedy można tam spotkać policję...
  • 21 / / 0
W związku z psimi akcjami zastanawiam się, co sadzicie o grzybobraniu za południową granicą, gdzie nie ma takich jazd.
Uwaga! Użytkownik klepnalwtylek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 419 / 2 / 0
@up. Co Ty pierdolisz

A może ktoś z bialegostoku i okolic? ;-)
Mój podpis to fikcja połączona z jebaną baśnią. I ten post też. W ogóle kłamczuch ze mnie i fałszywiec.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.