...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 3 / 1 / 0
To ja rowniez sie pochwale ze od ostatniego postu wiele sie zmenilo poza tym ze dalej nie biore i nie ciagnie mnie i juz na stale znika z mojego slownika slowo metamfetamina :) Da sie tylko wystarczy podjac wkoncu ta wlasciwa decyzje. Rowniez jezeli ktos ma jakis problem z tym to mozna ze mna smialo pogadac postaram sie pomoc ;]
  • 17 / / 0
Jak najlepiej podejść do odstawienia ze świadomością że jest się uzależnionym, prawdopodobnie fizycznie (bez pikopiko czuję kurewski zimny ból w nogach)
  • 3455 / 1123 / 0
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 5 / 1 / 0
07 maja 2013Gandalf the Green pisze:

Jeśli wziąłeś raz czy kilka razy to nie ma problemu, pozbądź się reszty i przerzuć...

Możesz tylko samemu sobie pomóc stopniowo ograniczając częstotliwość stosowania. Ustaw sobie pułap, w pierwszym miesiącu np 6 - 8 razy maks, w drugim miesiącu 5, w trzecim 4, w czwartym maks 2 razy gdy sięgniesz po amfę - wedle uznania impreza / nauka, i zrób wszystko by się tego trzymać.
hahaha, dobre sobie. To daje prawie 4 kolejne miesiace cpania. Jesli teraz nie daje rady to na pewno po takim " detoksie" nie bedzie lepiej, nie mowiac o tym ze nawet nie uda mu sie takiego planu utrzymac. Minelo tyle lat od tej porady a nikt go nie zakwetionowal.. jedynie zupelne odstawienie jet w stanie dac nadzieje na powrot do normalnosci
  • 7 / / 0
Siema, odświeże troche post i opiszę swój przypadek. 3 miesiące temu miałem swój pierwszy i ostatni kontakt z meth. Sniffowałem to przez 2 dni i przesadziłem z ilością. Miałem typowe objawy przedawkowania ale odbyło się bez alarmowania innych osób. Poprostu to przeczekałem zamknięty w pokoju. Uznałem że to nie dla mnie, nie podobało mi się to i na moje szczęście bardzo się zawiodłem na tej fazie (mówie o początkowym momencie zanim to przedawkowałem). Poprostu nie urzekło mnie to niczym. Aktualnie w dalszym ciągu mam problemy z odczuwaniem radości. W sensie odczuwam ją jak dokonam jakiegoś osiągnięcia, pójde pobiegać itp ale to uczucie jest wyraznie slabsze od tego co bylo kiedys. Największym problemem jest natomiast odczuwanie uczuć jak np miłość. Wszystko się tak jakby zrównało. Każde odczucie. Tak samo z libido. Nie mam problemów z erekcją jak przyjdzie co do czego z partnerką ale caly czas czuję zaniżone libido. Nie odczuwam potrzeby współzycia itp. A jak już to raz na miesiąc i to "tak o". Czy mam jeszcze szanse ze np do roku czasu to wróci do normy czy muszę pogodzić się ze muszę trwać w takim stanie w jakim jestem do końca życia? Nie mam zamiaru wracać do tego zeby poczuć radosc czy jakoś przerwać ten "smutek" bo odziwo jakiejs specjalnej radosci wtedy tez nie czulem. O wiele mocniejsze doznania i intensywniejszy zastrzyk szczęścia miałem po MDMA bez dwóch zdań (libido też wtedy rosło) P.S. Tak, faza mi się nie podobała kompletnie, bo liczyłem wyłącznie na to mistyczne działanie jak afrodyzjak do chemsex a dostałem libido na poziomie minus milion i bezsenność na 3 dni.
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.