czy 5-MAPB dobre do klubu?
Zależy od człowieka, towarzystwa i klimatu imprezy.
Pisał tu ktoś, że przypomina trochę MDA. Moim zdaniem na parkiet się nadaje jak najbardziej, ale taki parkiet potańcówki, impreza ze znajomymi, dużo śmiechu zabawy i tańca, a nie prześwietlonej zatłumionej sali ciężko-trance`owej. No ale to tylko moje zdanie ;)
Stawiam go na równi z MDA.
Dawka- 150 mg.
Peak długi i przyjemny.
Zejście- brak.
Czuję, że będzie idealnym empatogenem do mixów... :diabolic:
Zwiększać się.
Wybuchać!
Ride pisze:Zgodzę się z ogólną opinią. Można śmiało porównywać, jeśli nie stawiać na równi z MDA/MDMA. Zdecydowanie bardziej mi pasuje, niż wszelkie wcześniejsze benzofurany ;)
Bardziej niz 5 i 6 APB?
(edit)
Hej no wybacz pytanie, doczytałem... Tak się rzuciłem na wątek. Trzeba spróbować. :-D
Zatox pisze:Zrenice beda raczej powiekszone i to nawet bardzo mocno, chociaz to zalezy od przyjetej dawki i glowy... Ja np. po 5/6 APB czesciej mam mocno powiekszone zrenice, ale czasami zdarza sie ze oczy wygladaja normalnie podczas peaku, a dopiero jak substancja schodzi robia sie wielkie :) Jednak ja na twoim miejscu nie nastawialbym sie na to, ze zrenice beda ok - wrecz przeciwnie.
Spotkalem sie rowniez z półprzymknietymi oczami i w miare normalnaźrenicą na peaku po 145mg.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.