ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
czy 5-MAPB dobre do klubu?
  • 2334 / 9 / 0
Zależy od człowieka, towarzystwa i klimatu imprezy.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 377 / 3 / 0
czy 5-MAPB dobre do klubu?
No więc:
Zależy od człowieka, towarzystwa i klimatu imprezy.
Ciągnąc dalej

Pisał tu ktoś, że przypomina trochę MDA. Moim zdaniem na parkiet się nadaje jak najbardziej, ale taki parkiet potańcówki, impreza ze znajomymi, dużo śmiechu zabawy i tańca, a nie prześwietlonej zatłumionej sali ciężko-trance`owej. No ale to tylko moje zdanie ;)
Whole life is about "up" and "down".
  • 415 / 4 / 0
Jeden z lepszych empatogenów jaki miałem okazję jeść.
Stawiam go na równi z MDA.
Dawka- 150 mg.
Peak długi i przyjemny.
Zejście- brak.

Czuję, że będzie idealnym empatogenem do mixów... :diabolic:
Rosnąć.
Zwiększać się.
Wybuchać!
  • 2334 / 9 / 0
Podobnie to u mnie wyglądało w tej samej dawce, ale zejście jednak wystąpiło. Porównywalne do tego po MDMA, czy MDA. Tylko ja mam zejścia raczej po wszystkich serotoninergikach. Dla mnie top 3 empatogenów- 5-MAPB/MDMA/MDA, bez szczególnej kolejności.
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2013 przez blablab, łącznie zmieniany 1 raz.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 377 / 3 / 0
Zgodzę się z ogólną opinią. Można śmiało porównywać, jeśli nie stawiać na równi z MDA/MDMA. Zdecydowanie bardziej mi pasuje, niż wszelkie wcześniejsze benzofurany ;)
Whole life is about "up" and "down".
  • 349 / 4 / 0
Ride pisze:
Zgodzę się z ogólną opinią. Można śmiało porównywać, jeśli nie stawiać na równi z MDA/MDMA. Zdecydowanie bardziej mi pasuje, niż wszelkie wcześniejsze benzofurany ;)

Bardziej niz 5 i 6 APB?

(edit)
Hej no wybacz pytanie, doczytałem... Tak się rzuciłem na wątek. Trzeba spróbować. :-D
  • 13 / 1 / 0
Zatox pisze:
Zrenice beda raczej powiekszone i to nawet bardzo mocno, chociaz to zalezy od przyjetej dawki i glowy... Ja np. po 5/6 APB czesciej mam mocno powiekszone zrenice, ale czasami zdarza sie ze oczy wygladaja normalnie podczas peaku, a dopiero jak substancja schodzi robia sie wielkie :) Jednak ja na twoim miejscu nie nastawialbym sie na to, ze zrenice beda ok - wrecz przeciwnie.
Jak długo są powiększone zrenice ? Chciałem zamówić ale jak ma być tak jak po 6apb (lekko powiększone nawet po 20-24h) to sobie daruje.
  • 427 / 2 / 0
Powinny byc mniej czasu powiekszone ale roznie bywa zalezy tez od organizmu jak szybko wydali substancje, nastawial bym sie na to ze moga tez byc bardzo dlugo powiekszone. W swietle to nawet na peaku nie bedzie nic widac, sytuacja sie zmienia gdy wejdziesz do pomieszczenia ze sztucznym swiatlem, nie zapomne spojrzenia babki w urzedzie pracy gdy poszedlem na zejsciu po calej nocy na 3fa, w normalnym swietle nic a przy jarzeniowkach gdy spojrzalem w tel dlaczego babka sie wrecz mnie wystraszyla, zrozumialem ocb bo sam sie wystraszylem swojego wygladu.
  • 135 / 8 / 0
Długo powiększone, ale nie aż tak długo jak przy 5/6-APB.
Spotkalem sie rowniez z półprzymknietymi oczami i w miare normalnaźrenicą na peaku po 145mg.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.