ODPOWIEDZ
  • 96 / 7 / 0
Wczoraj testowałem MAX ON i jestem mile zaskoczony :) wszystko było tak jak powinno byc
  • 26 / / 0
Po alko stać stoi ale dojść jest cholernie ciężko, po MPH tak samo + za bardzo się nie chcę.
  • 0 / / 0
po u47, chęci wielkie, lecz z erekcją jest duży problem. Ogólnie chyba po każdym opio jest z tym problem
  • 0 / / 0
Re: Erekcja
Nieprzeczytany post autor: zitq »
Słuchajcie a czy preparaty takie jak ostatnio sporo reklamowany mensil dadzą radę? Tutaj coprawda przeczytałem, że ma on skutki uboczne ale może warto spróbować?
  • 1864 / 701 / 0
Mensil i podobne tabletki, aktualnie zawierają sildenafil, czyli ten sam składnik aktywny co w viagrze, więc powinno konar postawić.
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 80 / 8 / 0
SSRI - Setaloft, miałem bardzo problemy z erekcją.
spazee :extasy:
  • 19 / 1 / 0
Witam, po jakich narkotykach nie powinno być problemów z erekcją? Najlepiej żeby było to coś dostępnego w sklepie, czy benzydamina będzie ok?
  • 205 / 65 / 0
@Szefowski

Ty po cipaczu chcesz się ruchać czy pytasz na zaś? Patrząc na twoje posty bardziej obawiałbym się o problemy z głową niż z konarem.
  • 248 / 86 / 0
@PsychoDMT
O tym samym pomyślałam xD
W tym przypadku cipacz to nie droga do cipy hahah ;p
Uwaga! Użytkownik nieoszukujsiee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / 3 / 0
zasadniczo, chyba po 3/4 dragów kuśka nie staje, dla potomnych zostawiam informację, że teraz wszystkie piguły dostępne bez recepty mają jako substancję czynną sildenafil, czyli to samo co w słynnej Viagrze :) tylko ostrożnie z mixowaniem, bo pomijając potencjalne problemy z serduchem i cisnieniem to jak sie przesadzi z sildenafilem w jedną noc mozna uszkodzic sobie wzrok
ODPOWIEDZ
Newsy
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.