Postać i właściwości : Twarde Grudki nieregularnych ,asymetrycznych kształtów, coś jak higroskopijny puder wysycony wilgocią z powietrze.
Zapach taki czysto-chemiczny delikatny , jak pentedron kryształ
Kolor: Biało-szaro-lekki beż ?
Początkowo trudne do rozdrobnienia przy pomocy karty plastykowej wewnatrz już ładnie rozcierające sie w jednolity pył.
~~100 mg per snort , pieczenie rzeczywiscie zaskakująco silne, jednak jeżeli ktoś akceptuje Etylofenidat; bez trudu przebada i ten związek . Euforii jako-takiej brak, pobudzenie nienachalne,empatia ogromna, chęć do pracy /nauki na wysokim poziomie.Brak pobudzenia seksualnego,większe odczuwam po Piracetamie :)
Brak ethcatowego nieogaru, afterglow w postaci pełnego wychilloutowania, Ciśnienie na nastepne badanie nikłe aczkolwiek po 5-6 próbie zaczyna doskierać chęć przeżycia czegoś porządnego.
Bardzo lajtowny stymulant : Ani grzeje ,ani chłodzi. Znajomi byli zachwyceni, a ja nierozczarowany, gdyż nie miałem wielkich oczekiwań
WARN, sklepy - surv
po zażyciu powoduje tylko wrażenie że coś się zaraz wydarzy
#takich odpowiedzi nam trzeba, witamy w gronie/JS-C
koljaczek(2012 rok napisania postu) pisze:zamówiłem 4-BEC , z xxx.x-x.xx, 3 g w cenie 80zł z przesyłką wyszło nieco <100zł .
Postać i właściwości : Twarde Grudki nieregularnych ,asymetrycznych kształtów, coś jak higroskopijny puder wysycony wilgocią z powietrze.
Zapach taki czysto-chemiczny delikatny , jak pentedron kryształ
Kolor: Biało-szaro-lekki beż ?
Początkowo trudne do rozdrobnienia przy pomocy karty plastykowej wewnatrz już ładnie rozcierające sie w jednolity pył.
~~100 mg per snort , pieczenie rzeczywiscie zaskakująco silne, jednak jeżeli ktoś akceptuje Etylofenidat; bez trudu przebada i ten związek . Euforii jako-takiej brak, pobudzenie nienachalne,empatia ogromna, chęć do pracy /nauki na wysokim poziomie.Brak pobudzenia seksualnego,większe odczuwam po Piracetamie :)
Brak ethcatowego nieogaru, afterglow w postaci pełnego wychilloutowania, Ciśnienie na nastepne badanie nikłe aczkolwiek po 5-6 próbie zaczyna doskierać chęć przeżycia czegoś porządnego.
Bardzo lajtowny stymulant : Ani grzeje ,ani chłodzi. Znajomi byli zachwyceni, a ja nierozczarowany, gdyż nie miałem wielkich oczekiwań
etylofenidat nie jest taki zły do wciągania ale nigdy nie wciągałem jeszcze więcej niż 30mg a może oral działa, zaraz przejrzę sobie temat, lubię miks oral +sniff
może jednak? nadzieja umiera ostatnia
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?
Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.