Postać i właściwości : Twarde Grudki nieregularnych ,asymetrycznych kształtów, coś jak higroskopijny puder wysycony wilgocią z powietrze.
Zapach taki czysto-chemiczny delikatny , jak pentedron kryształ
Kolor: Biało-szaro-lekki beż ?
Początkowo trudne do rozdrobnienia przy pomocy karty plastykowej wewnatrz już ładnie rozcierające sie w jednolity pył.
~~100 mg per snort , pieczenie rzeczywiscie zaskakująco silne, jednak jeżeli ktoś akceptuje Etylofenidat; bez trudu przebada i ten związek . Euforii jako-takiej brak, pobudzenie nienachalne,empatia ogromna, chęć do pracy /nauki na wysokim poziomie.Brak pobudzenia seksualnego,większe odczuwam po Piracetamie :)
Brak ethcatowego nieogaru, afterglow w postaci pełnego wychilloutowania, Ciśnienie na nastepne badanie nikłe aczkolwiek po 5-6 próbie zaczyna doskierać chęć przeżycia czegoś porządnego.
Bardzo lajtowny stymulant : Ani grzeje ,ani chłodzi. Znajomi byli zachwyceni, a ja nierozczarowany, gdyż nie miałem wielkich oczekiwań
WARN, sklepy - surv
po zażyciu powoduje tylko wrażenie że coś się zaraz wydarzy
#takich odpowiedzi nam trzeba, witamy w gronie/JS-C
koljaczek(2012 rok napisania postu) pisze:zamówiłem 4-BEC , z xxx.x-x.xx, 3 g w cenie 80zł z przesyłką wyszło nieco <100zł .
Postać i właściwości : Twarde Grudki nieregularnych ,asymetrycznych kształtów, coś jak higroskopijny puder wysycony wilgocią z powietrze.
Zapach taki czysto-chemiczny delikatny , jak pentedron kryształ
Kolor: Biało-szaro-lekki beż ?
Początkowo trudne do rozdrobnienia przy pomocy karty plastykowej wewnatrz już ładnie rozcierające sie w jednolity pył.
~~100 mg per snort , pieczenie rzeczywiscie zaskakująco silne, jednak jeżeli ktoś akceptuje Etylofenidat; bez trudu przebada i ten związek . Euforii jako-takiej brak, pobudzenie nienachalne,empatia ogromna, chęć do pracy /nauki na wysokim poziomie.Brak pobudzenia seksualnego,większe odczuwam po Piracetamie :)
Brak ethcatowego nieogaru, afterglow w postaci pełnego wychilloutowania, Ciśnienie na nastepne badanie nikłe aczkolwiek po 5-6 próbie zaczyna doskierać chęć przeżycia czegoś porządnego.
Bardzo lajtowny stymulant : Ani grzeje ,ani chłodzi. Znajomi byli zachwyceni, a ja nierozczarowany, gdyż nie miałem wielkich oczekiwań
etylofenidat nie jest taki zły do wciągania ale nigdy nie wciągałem jeszcze więcej niż 30mg a może oral działa, zaraz przejrzę sobie temat, lubię miks oral +sniff
może jednak? nadzieja umiera ostatnia
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?