Postać i właściwości : Twarde Grudki nieregularnych ,asymetrycznych kształtów, coś jak higroskopijny puder wysycony wilgocią z powietrze.
Zapach taki czysto-chemiczny delikatny , jak pentedron kryształ
Kolor: Biało-szaro-lekki beż ?
Początkowo trudne do rozdrobnienia przy pomocy karty plastykowej wewnatrz już ładnie rozcierające sie w jednolity pył.
~~100 mg per snort , pieczenie rzeczywiscie zaskakująco silne, jednak jeżeli ktoś akceptuje Etylofenidat; bez trudu przebada i ten związek . Euforii jako-takiej brak, pobudzenie nienachalne,empatia ogromna, chęć do pracy /nauki na wysokim poziomie.Brak pobudzenia seksualnego,większe odczuwam po Piracetamie :)
Brak ethcatowego nieogaru, afterglow w postaci pełnego wychilloutowania, Ciśnienie na nastepne badanie nikłe aczkolwiek po 5-6 próbie zaczyna doskierać chęć przeżycia czegoś porządnego.
Bardzo lajtowny stymulant : Ani grzeje ,ani chłodzi. Znajomi byli zachwyceni, a ja nierozczarowany, gdyż nie miałem wielkich oczekiwań
WARN, sklepy - surv
po zażyciu powoduje tylko wrażenie że coś się zaraz wydarzy
#takich odpowiedzi nam trzeba, witamy w gronie/JS-C
koljaczek(2012 rok napisania postu) pisze:zamówiłem 4-BEC , z xxx.x-x.xx, 3 g w cenie 80zł z przesyłką wyszło nieco <100zł .
Postać i właściwości : Twarde Grudki nieregularnych ,asymetrycznych kształtów, coś jak higroskopijny puder wysycony wilgocią z powietrze.
Zapach taki czysto-chemiczny delikatny , jak pentedron kryształ
Kolor: Biało-szaro-lekki beż ?
Początkowo trudne do rozdrobnienia przy pomocy karty plastykowej wewnatrz już ładnie rozcierające sie w jednolity pył.
~~100 mg per snort , pieczenie rzeczywiscie zaskakująco silne, jednak jeżeli ktoś akceptuje Etylofenidat; bez trudu przebada i ten związek . Euforii jako-takiej brak, pobudzenie nienachalne,empatia ogromna, chęć do pracy /nauki na wysokim poziomie.Brak pobudzenia seksualnego,większe odczuwam po Piracetamie :)
Brak ethcatowego nieogaru, afterglow w postaci pełnego wychilloutowania, Ciśnienie na nastepne badanie nikłe aczkolwiek po 5-6 próbie zaczyna doskierać chęć przeżycia czegoś porządnego.
Bardzo lajtowny stymulant : Ani grzeje ,ani chłodzi. Znajomi byli zachwyceni, a ja nierozczarowany, gdyż nie miałem wielkich oczekiwań
etylofenidat nie jest taki zły do wciągania ale nigdy nie wciągałem jeszcze więcej niż 30mg a może oral działa, zaraz przejrzę sobie temat, lubię miks oral +sniff
może jednak? nadzieja umiera ostatnia
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.