Nieaktualne wątki z poprzednich lat.
Zablokowany
  • 800 / 67 / 0
W końcu zdecydowałam się na 5 automatów AK47 x LowRyder, bo się wystraszyłam, że nie dam rady sobie z Passionem,a Low wydaje mi się bardzo korzystny, bo w moim spocie wielkość ma znaczenie. Ach, zobaczymy jak to będzie :D
"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."

I’m medicated, how are you?

Wszystko, co zostało tutaj napisane przeze mnie, to fikcja literacka i wymysł chorego umysłu.
  • 1519 / 20 / 0
EdwardZnienacka pisze:
Przy low ryder auto AF pisze ze możliwe są nawet 4 zbiory w ciągu roku. A jak jest z innymi automatami pod tym względem?
l s pisze:
Tak samo.
Ale te 4 zbioru w ciągu roku to chyba indoor? Bo raczej słabo żeby na outcie, co najwyżej 2
EdwardZnienacka pisze:
Planuje wysadzić 10 roślinek, same automaty.
MAZAR X SKUNK11
White Russian
WHITE DWARF X SKUNK11
hindu Kush x Diesel Ryder
White Russian x AK47
Quattromatic
AK47 x2
LOW RYDER x2
Jednak plany uległy zmianie i na outa idzie:
White Russian x Skunk11 AF
(Duck's Foot x Low Ryder) x AK47 AF
AK47 x Sour Bubble Ryder AF
Russian Skunk AF
AK47 x Hindu Kush AF
White Russian AF
Polar Skunk AF
Wszystko sztuk jeden. Myśle ze pod koniec kwietnia można zacząć kiełkowanie. Ehh, pozostaje teraz tylko sie martwić ile z nich wykiełkuje, ile z nich bedzie żeńskich, ile z nich przetrwa złą pogode, szkodniki choróbstwa, złych ludzi....
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2012 przez EdwardZnienacka, łącznie zmieniany 1 raz.
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 528 / 4 / 0
Oczywiście, że 4 to indoor ;)
  • 1519 / 20 / 0
A temat jest o outcie, więc wprowadzasz chaos i zniszczenie :D

Breslau jest niemieckie!
  • 2466 / 15 / 0
Ja już zamówiłem (Duck's Foot x Low Ryder) x AK47 AF i pakiet OP rozszerzony. Czekam tylko aż przelew dotrze i pakę wyślą. A i niedługo wniosę same doniczki z ziemią aby rodzice przywykli.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 2466 / 15 / 0
Nie mogę już edytować posta ale mam plan. Z tych automatów jak wyrośnie mi panienka to pobiorę od niej dwa klony. Jednego będę spryskiwać srebrem koloidalnym i jak się zhermi to będę zrzucał pyłek na drugi klon z którego potem będę pobierał nasiona. Będzie to w miarę stabilne genetycznie bez dużej tendencji do hermienia ?
  • 1519 / 20 / 0
Hm.. ziema z ogródka, takiego warzywnego, bedzie nadawać na outa :>?

Breslau jest niemieckie!
  • 2466 / 15 / 0
Co do takiej ziemi to obawiał bym się o wyjałowienie. Przydatny by był miernik pH.
  • 1519 / 20 / 0
No warzyw sie raczej nie sadzi w kwaśnej glebie... No i jest też bogata w witaminki bo ostatnio przekopywałem i użyźniałem popiołem i gównem

Breslau jest niemieckie!
  • 104 / 4 / 0
EdwardZnienacka pisze:
Hm.. ziema z ogródka, takiego warzywnego, bedzie nadawać na outa :>?
EdwardZnienacka pisze:
No warzyw sie raczej nie sadzi w kwaśnej glebie... No i jest też bogata w witaminki bo ostatnio przekopywałem i użyźniałem popiołem i gównem

PH powinno być między 6-7 (oczywiście może trochę odbiegać). Ważne też, aby ziemia zawierała odpowiednie ilości azotu, fosforu i potasu (inne też są potrzebne, ale raczej w mniejszych ilościach). Możesz ziemię z ogródka zmieszać z azofaską i dolomitem, powinno wystarczyć na właściwy wzrost wegetatywny (do tego jescze biohumus). Na kwitnienie warto zaopatrzyć się w odpowiednie specyfiki (florovit, czy cokolwiek podobnego; jak wolisz).
Ściemnia się.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.