Nieaktualne wątki z poprzednich lat.
Zablokowany
  • 800 / 67 / 0
W końcu zdecydowałam się na 5 automatów AK47 x LowRyder, bo się wystraszyłam, że nie dam rady sobie z Passionem,a Low wydaje mi się bardzo korzystny, bo w moim spocie wielkość ma znaczenie. Ach, zobaczymy jak to będzie :D
"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."

I’m medicated, how are you?

Wszystko, co zostało tutaj napisane przeze mnie, to fikcja literacka i wymysł chorego umysłu.
  • 1519 / 20 / 0
EdwardZnienacka pisze:
Przy low ryder auto AF pisze ze możliwe są nawet 4 zbiory w ciągu roku. A jak jest z innymi automatami pod tym względem?
l s pisze:
Tak samo.
Ale te 4 zbioru w ciągu roku to chyba indoor? Bo raczej słabo żeby na outcie, co najwyżej 2
EdwardZnienacka pisze:
Planuje wysadzić 10 roślinek, same automaty.
MAZAR X SKUNK11
White Russian
WHITE DWARF X SKUNK11
hindu Kush x Diesel Ryder
White Russian x AK47
Quattromatic
AK47 x2
LOW RYDER x2
Jednak plany uległy zmianie i na outa idzie:
White Russian x Skunk11 AF
(Duck's Foot x Low Ryder) x AK47 AF
AK47 x Sour Bubble Ryder AF
Russian Skunk AF
AK47 x Hindu Kush AF
White Russian AF
Polar Skunk AF
Wszystko sztuk jeden. Myśle ze pod koniec kwietnia można zacząć kiełkowanie. Ehh, pozostaje teraz tylko sie martwić ile z nich wykiełkuje, ile z nich bedzie żeńskich, ile z nich przetrwa złą pogode, szkodniki choróbstwa, złych ludzi....
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2012 przez EdwardZnienacka, łącznie zmieniany 1 raz.
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 528 / 4 / 0
Oczywiście, że 4 to indoor ;)
  • 1519 / 20 / 0
A temat jest o outcie, więc wprowadzasz chaos i zniszczenie :D

Breslau jest niemieckie!
  • 2466 / 15 / 0
Ja już zamówiłem (Duck's Foot x Low Ryder) x AK47 AF i pakiet OP rozszerzony. Czekam tylko aż przelew dotrze i pakę wyślą. A i niedługo wniosę same doniczki z ziemią aby rodzice przywykli.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 2466 / 15 / 0
Nie mogę już edytować posta ale mam plan. Z tych automatów jak wyrośnie mi panienka to pobiorę od niej dwa klony. Jednego będę spryskiwać srebrem koloidalnym i jak się zhermi to będę zrzucał pyłek na drugi klon z którego potem będę pobierał nasiona. Będzie to w miarę stabilne genetycznie bez dużej tendencji do hermienia ?
  • 1519 / 20 / 0
Hm.. ziema z ogródka, takiego warzywnego, bedzie nadawać na outa :>?

Breslau jest niemieckie!
  • 2466 / 15 / 0
Co do takiej ziemi to obawiał bym się o wyjałowienie. Przydatny by był miernik pH.
  • 1519 / 20 / 0
No warzyw sie raczej nie sadzi w kwaśnej glebie... No i jest też bogata w witaminki bo ostatnio przekopywałem i użyźniałem popiołem i gównem

Breslau jest niemieckie!
  • 104 / 4 / 0
EdwardZnienacka pisze:
Hm.. ziema z ogródka, takiego warzywnego, bedzie nadawać na outa :>?
EdwardZnienacka pisze:
No warzyw sie raczej nie sadzi w kwaśnej glebie... No i jest też bogata w witaminki bo ostatnio przekopywałem i użyźniałem popiołem i gównem

PH powinno być między 6-7 (oczywiście może trochę odbiegać). Ważne też, aby ziemia zawierała odpowiednie ilości azotu, fosforu i potasu (inne też są potrzebne, ale raczej w mniejszych ilościach). Możesz ziemię z ogródka zmieszać z azofaską i dolomitem, powinno wystarczyć na właściwy wzrost wegetatywny (do tego jescze biohumus). Na kwitnienie warto zaopatrzyć się w odpowiednie specyfiki (florovit, czy cokolwiek podobnego; jak wolisz).
Ściemnia się.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Marihuana może być substytutem alkoholu – wyniki nowego badania

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Drug and Alcohol Dependence" (2025) dostarcza pierwszych w historii laboratoryjnych dowodów na to, że używanie marihuany może zmniejszać spożycie alkoholu.