ODPOWIEDZ
  • 397 / 3 / 0
Łojezu, no bref daje wjazd, więc jest idealnym 'syfem" :P Zwłaszcza, że nie spiduje. Dobra jebać teorię i offtopy. Za 10 dni wypłata :D

BTW. Na zagranicznych czytałem, że dawali iv i wyrzutu histaminy brak.
  • 3206 / 176 / 0
Przy innych drogach podania także nie czuć w ogóle swędzenia.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 42 / / 0
ciezko sie to rozpuszcza w wodzie (takie klaczki plywaja), ale za to ZAJEBISCIE wchodzi p.r.
  • 2428 / 90 / 0
Opio-ćpuny %-D czy AH-7921 podziałało na Was przeciwbólowo ? :huh: bo jakiś czas temu zajebałem nie wiem ile :-D bo sypłem z worka i odrazu jebłem w nos %-D a bolał mnie ząb i co ciekawe jebany skurwysyn dalej bolał... :'(
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1033 / 7 / 0
i co?
jest to już szerzej dostępne? jaka cena? walił to w końcu ktoś i.v?
e:
zrobiłem mały risercz
O KURWA
za chuj się to gówno nie opłaca. płacić ponad 200zł za kilka dawek
stanieje to coś w końcu?
Ostatnio zmieniony 17 czerwca 2012 przez Masterfilter, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 12 / / 0
@Masterfilter Gram kosztuje ok 420zł, czyli wychodzi 16,8 zł za dawkę 40 mg, bardziej się opłaca niż kodeina.
  • 1033 / 7 / 0
a 40mg i.v, to jakies 25-30mg morfina i.v? nichuj się nie opłaca. żeby było spoko, musiałbym jebać po 100-120mg i.v na raz.
  • 6166 / 434 / 12
Nikt Ci nie każe. Egzotyka kosztuje.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 312 / 12 / 0
Dostepne w UK, jak sie towar sprawuje i.v?
Slyszalem, ze slabiutko innymi drogami. Nie mialbym jednak nic przeciwko zapodania czystego materialu w kabel, jesli byloby to warte klucia.
moor1992
  • 1241 / 9 / 0
zamowilem jak zwykle od swojego RC shopu z ktorego jestem pewny jakosci 3g za cale £27 za 6G chca £50 itd ... tanie to zobaczymy jak dziala ... ;)

Edit: 31 lip 2012, 12:15

Hej pojebalem troszke z cenami 1g £25 ;) itd...
I jak myslicie czy ten opiat wyjdzie mi w standartowych testach na opiaty na programie? Ile to ma t1/2? Jak szybko to sie wyplukuje z organizmu? Jak dlugo to dziala czytalem ze ponoc dlugoooo

Scalono - Dzielnicowy
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.