Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1444 / 76 / 0
Ktoś próbował wzmacniać czosnkiem i grejpem, analogicznie do meksy? Jak nie, to czy teoretycznie powinno działać?
Jaka droga podania najskuteczniejsza? Nie licząc drzazgi :-/
  • 187 / 4 / 0
CAS: 1354634-10-8
Ostatnio zmieniony 04 marca 2013 przez Sab0taZ, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1472 / 197 / 0
Zależy mi na zamienniku metoksetaminy czystej (ta mieszanka obecna to jakieś nieporozumienie), czyli coś do nootropowego kombo na co dzień, co da takie efekty jak stara MXE w niskich dawkach (dodatkowy tryb "madafaka").

Warto się bawić w niskie dawki etketaminy, czy lepszy będzie Ketanest z apteki przerobiony z roztworu na proch (o ile się da łatwo)?
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 1857 / 70 / 80
Jak masz dostęp do Ketanestu to wybierz tą opcje z nim.
  • 20 / 1 / 0
a to da się i.v.?
  • 377 / 3 / 0
Warto 60 pln za 0,5g dać? Wątek coś chyba zamarł.
Whole life is about "up" and "down".
  • 34 / / 0
Warto o ile rzeczywiście sprawdzone źródło. Teraz NEK w pl w detalu chodzi od 120 do 200/g.
Wszystkie uzależnienia oddalają nas od sukcesu.
  • 360 / / 0
No stary przecena jest dość duża... Bierz i testuj, to nie majątek.

Pozostawiam posty o cenie etketaminy w drodze wyjątku, jednocześnie przypominając, że do tego typu dywagacji jest już osobny topic. Fatmorgan
metoksetamina Matka Do Rany Przyłóż
http://neurogroove.info/trip/nazywam-si-jakub
  • 146 / / 0
wziąłem 50mg do nosa- najgorszy "trip" w życiu. nie BAD TRIP, po prostu taki jakiś kurwa nijaki, dodam że to był mój pierwszy raz z ketaminami. resztę dałem kumplowi w gratisie. Odczuwanie muzyki? chyba jakiś żart. podobne do DXM? jak MDPV do Ethcata.
  • 1444 / 76 / 0
U mnie też dwie próby - jedna 100 i jedna ~150 mg oral, obydwie bidne - za pierwszym razem praktycznie nic, przy zamkniętych oczach poczucie, że obraz robi się kolisty (to co, przy meksie, 3-MeO-PCP itp, ale bardzo subtelnie). Za drugim razem miło mi się gadało z Ifau na gg. Albo źródło lewe, albo substancja nie warta uwagi. A pewnie prawda gdzieś po środku...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.