Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 1519 / 20 / 0
Spoko, już niedługo bede sie obracał wśród inteligencji, bedą obiady czwartkowe u Edwarda. Zupa grzybowa gotowana na kwasie i ciastka z haszem na deser. A jak w końcu przyzwyczaje sie do rozmów z inteligentami to bede mógł dyskutować z feyem, hue hue
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 33 / 2 / 0
hehe a o tych obiadkach beda pisac za 20 lat w ksiazkach
......sławne obiadki zrzeszały inteligecje z calej polski.....
  • 168 / 11 / 0
Podepne sie pod teamt: czy ktos z was ma tak, ze dzien / dwa / trzy po ostrym melanzu zauwaza wyrazne braki w slownictwie - wszystko przychodzi pozniej, ciezko sobie przypomniec niektore slowa, zwroty, utworzyc poprawne zdanie? Ja tak czesto mam, mija po kilku dniach ale pewnie pozostawia po sobie jakies negatywy na dluzej... Najgorszy pierwszy dzien, zacma w mozgu.
  • 2334 / 9 / 0
Ja mam tak, odkąd zacząłem często palić. Nie jest to jakaś diametralna różnica, ale jest zauważalna. Na kuracji SSRI z piracetamem i innymi badziewiami wspomagającymi myślenie, moje umiejętności komunikacyjne dostały niezłego kopa. (Mówiło mi się śpiewająco %-D.) Wszystko sobie od razu w głowie układałem, wyciągałem to co trzeba, nie było problemów ze znalezieniem rzadziej używanych słów itp.
Edit
Mój post był odnośnie posta wyżej, a nie tego co pisze autor.
Ostatnio zmieniony 08 grudnia 2011 przez blablab, łącznie zmieniany 1 raz.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 630 / 3 / 0
To całkiem śmieszne. "Ja jestem taki mądry i inteligentny, tylko WSZYSCY ludzie dookoła tego nie widzą i tego nie rozumieją - idioci..."
Podobnie można by pisać "Ja przecież jestem tak zajebiście przystojny i zajebisty, tylko WSZYSTKIE te baby jakoś na mnie nie chcą lecieć... ślepe pipy"
  • 406 / 3 / 0
Nie wiem czy ktoś zauważył, że:

- zaburzony poziom neuroprzekaźników
- brak snu
- wypłukiwanie witamin i mikroelementów

może powodować dysfunkcje systemu nerwowego.
Fikcja literacka.
Rooty, keyloggery i zdalna administracja
Konta, podpisy i tania sensacja
Logi, podsłuchy i w podświadomość wkręty
Czy to fakty czy pozory ?
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
  • 1519 / 20 / 0
agsfd pisze:
To całkiem śmieszne. "Ja jestem taki mądry i inteligentny, tylko WSZYSCY ludzie dookoła tego nie widzą i tego nie rozumieją - idioci..."
Podobnie można by pisać "Ja przecież jestem tak zajebiście przystojny i zajebisty, tylko WSZYSTKIE te baby jakoś na mnie nie chcą lecieć... ślepe pipy"
Czytaj uważnie, mówiłem konkretnie o większej połowie mojej klasy i o pewnej nauczycielce a nie o wszystkich
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.