Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
Dekstryna i tak czyni związek wysoko biodostępnym...
kokosino pisze:Mam na mysli dawki powyzej standardowych.
po drugie mam pytanie jak jest z ładowaniem nbomów (szczególnie 25b) im i jakie są wasze przewidywania co do walnięcia i.m. zamówionego przeze mnie roztworu 1mg/ml w soli fizjologicznej i z hpbcd.
25c waporyzowalem w takiej zajebistej zaroweczce i mam z nia same dobre wspomnienia, czy 25b tez moge sobie zwaporyzowac i bedzie oki ?? Boje sie ze dajac na karton to cos spierdole, a i.m. nie chce podawac bo nie bedzie tego fajnego klimatu, przy waporyzacji przynajmniej chwile tez sie czekalo az osiagnie max substancja i byla zabawa ;-)
Opak co do wczesniejszego postu, niestety wybralem majce i fiz a nie chem, wiec nie wiem czy masz racje, ale jak nawet to najwiecej materialu traci sie jezyk<<dziaslo<<waporyzacja<<miesien....
Tak btw zlapaliscie za dupe tego wielkiego czerwonego klauna jak wam sie wtaczal po pijaku przez komin ?
Po 1 tu jest mowa o HCL nie o freebase więc nie nie możesz waporyzować ( w sumie pewnie można ale na chuj ? Po to jest chyba chlorowodorek no nie żeby go jeść a nie palić )
Napisałem sniff/pod język lub pod policzek dlatego że WIldzen wspominał o HPBCD , więc nie robi to żadnej róznicy . p
Takie tam rymowanki po 25b
Powoli mi zaczyna schodzić, po przyjęciu 5mg oralnie o 16.00, wlasciwie najpierw 1mg oral, po godzinie okazało się że hpbcd chuja dało to dowalilem 4mg.
Wizualnie było tak sobie, lekkie wzmocnienie kolorów.
Za to nie wiem czy dobrze rozumiem termin psychodeliczne myślenie (za mało w życiu przećpałem? ) ale jesli to jest to o czym myśle to 25b to ma (powoduje). A myślę o tym że to jest filozofowanie na temat każdej czynności nawet jesli jest nia mycie naczyń dochodząc tymi myslami do różnych wniosków takich jak sposób na rozwiązanie wszystkich globalnych problemów głodu gospodarki, polityki i idealnej substancji psychoaktywnej
PS jest wazokonstrykcja, i jest zauważalnie wyczuwalna
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki
Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.