ODPOWIEDZ
  • 116 / 2 / 0
Testował ktoś i.v ? Jakie dawki byście sugerowali ? Podejrzewam że muszą one być większe niż bk-MDMA? metylonu idealną dawką w pierwszej iniekcji było u mnie 150mg.
  • 984 / 5 / 0
nie ma sensu dorzucać żadnych stymulantów, po zdrowym, dość silnym serotoninowo-leniwym peaku (1-1,5 do 3 godzin) występuje speed, nachalny ze sporym nieogarem (dawki powyżej pół grama)

moim zdaniem substancja ma też troche inny profil działania niż inne empatogeny. Brak chęci do tańca (ewentualnie z powodu chujowego nagłośnienia) i co zauważyłem po sobie i ludziach spory introwertyzm. Haj choć euforyczny skierowany jest "do wewnątrz" raczej niż ekstrawertycznie, inni zaprzeczali takiej opinii pomimo że też raczej nie rwali się do tańca i poznawania nowych ludzi, przychodziło to (towarzyskość) mimochodem.

zjazd po kilku dorzutkach jest srogi
głupio wyszło...
  • 397 / 3 / 0
bdtoka pisze:
Testował ktoś i.v ? Jakie dawki byście sugerowali ? Podejrzewam że muszą one być większe niż bk-mdma? Metylonu idealną dawką w pierwszej iniekcji było u mnie 150mg.
Ja waliłem właśnie 150mg etylonu i było si. Chyba, nie pamiętam już. Ale z tego co tu piszą, jestem jakiś dziwny. Dorzutki robiły mnie za każdym razem, przez kilka dni w ciągu. Nie jakoś super wybitnie, ale bardzo wyraźnie. Zjazd nie był srogi, w zasadzie wcale go nie było, po prostu po kilku bezsennych nocach napierdalania, poszedłem spać. Następnego dnia, czułem się lepiej niż po imprezie zakrapianej litrem wódki.

Spróbuj tyle, lepiej mniej, żeby wyczuć substancję, niż potem jebać na prawo i lewo "co ja zrobiłem".

Z perspektywy czasu, ujebałem się jak świnia i w pewnym momencie przyjemność z kolejnych dawek była wątpliwa. Nie myślałem o tym. Po prostu to był rytuał. Czekaliśmy aż peak minie i znowu bach. Jak teraz sobie przypomnę... kurwa tyle towaru na marne :( Idioci :wall:
  • 1049 / 10 / 0
Test numer dwa: 300mg etylonu + kilka strzalow bufedronu i ciupke NEB, sole zakonczylem w momencie polkniecia E.
Jazda swietna, miekka, nieco psychodeliczna, jednoczesnie bardzo subtelna. Lekkie nudnosci sie czasem pojawialy, ale mysle ze to od nikotyny.
  • 6 / / 0
Wydaje mi sie doppelgangerze, że nie znarnowaliście do konca materiału, ponieważ jak podpowiadają mi moje neurony ta substancja jebie zarówno w dopamine jak i serotonine, po "błogiej bombie"

Moim skromnym zdaniem uważam, że substancja jest w tej chwili najlepszym ketonem na legalnym rynku.
  • 397 / 3 / 0
kotfr pisze:
Moim skromnym zdaniem uważam, że substancja jest w tej chwili najlepszym ketonem na legalnym rynku.
Potwierdzam. Ale muszę zbadać jeszcze potencjał imprezowy. Bo jak narazie apb wymiata.
  • 984 / 5 / 0
niestety po dwukrotynych testach-ciągach okazuje się że sub. ta raczej wyłącznie na serotoninę oddziaływuje (można to poczytać za zaletę), sprawiając że dawki powyżej 1,5 g w ciągu stają się bezsensowną stratą materiału. Lepiej to komuś odstąpić już.
Ostatnio zmieniony 12 marca 2012 przez toshiro mifune, łącznie zmieniany 1 raz.
głupio wyszło...
  • 282 / 6 / 0
Bez sensu, bo nakręciłem się na ten etylon z lekka, ale jak zawitam do Polszy to nie omieszkam spróbować.
Szczególnie podoba mi się w tej substancji, podobieństwo w strukturze do MDEA i jestem ciekaw miksów z innymi mdxx.. Z opisów, jakie znalazłem tutaj i na zagranicznych forach wynika, że jeśli ktoś nie jest mocno przeżarty, to 150mg sniffem potrafi ładnie poskładać.
  • 114 / / 0
sniffem? pierwsze słyszę :)
  • 1179 / 9 / 0
Spoko, metylon też sniffowali xD
ODPOWIEDZ
Newsy
Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.