Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1587 / 11 / 0
Zjemtwepachy, masz rację. Problem jednak nie tkwił w tym, że Anscenic chciał spróbować benzy, tylko planował sobie zrobić ciąg.

Poza tym to nieprawda, że benza jest taka bezwartościowa - mnie po niej naszło na rozmyślania o powstaniu wszechświata, a jak opisałam swoje halucynacje, to ludzie mi opisali, że to były raczej wizje psychodeliczne. Ja w ogóle nie widziałam realnych postaci, tylko np. lampa przypominała mi rękę, choć nie zmieniła wyglądu.
  • 1513 / 27 / 0
Ten cały temat to jakaś straszna kpina.
Mam 15 lat %-D
A ja myślałem że;
Forum przeznaczone jest dla osób pełnoletnich i dojrzałych, świadomych zagrożeń wynikających z używania środków odurzających. Rejestracja na Forum oznacza akceptację poniższego regulaminu.
Już pierwszy post sugeruje niedojrzałość użytkownika, zapowiada bezwartościowość dyskusji i aż kusi by rzec;
WYPIERDALAJ DO SZKOŁY
I doskonałe podsumowanie;
Jestem heroiną w żyłach twojej nastoletniej siostry.
Doradzajcie dalej przypadkowym osobom bez pojęcia RC :D boooooooooooooo
Forum nie ma na celu propagowania lub zachęcania do używania środków odurzających.

Czytaj więcej na: http://talk.hyperreal.info/regulamin-fo ... z1YKIq5lFX
mr_b∩ʁbꞁө
  • 1098 / 7 / 0
Ten hyp powinien byc od 17+ przynajmniej, bo wchodza tacy po 14/15 lat i potem odpierdalaja.
To forum to samo zlo %-D

A tak na temat to nie mam pojecia jak benzydamina szkodzi po dlugim uzywaniu, ale wiem, ze dla takiego gowna nie warto nawet z domu do apteki wychodzic. Jak i tak bedzie cpac i tak to juz lepiej amfa, przynajmniej zajebiscie dziala.
  • 6261 / 448 / 12
Anscenic pisze:
Mam 15 lat %-D .
[ external image ]
„hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i hasz – podziel się z kolegami czym masz”

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 1587 / 11 / 0
E tam, DXM jest za mroczny dla nastolatków, lepiej niech jarają ziółko :D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces

Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.

Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce

Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.

Lek na bazie LSD firmy Definium zmniejszył objawy lęku. Trzeci pozytywny wynik fazy III

Definium Therapeutics poinformowało o pozytywnych wynikach badania fazy III Panorama, w którym oceniano DT120 ODT – farmaceutyczną formulację lizergidu (LSD) – u dorosłych z uogólnionym zaburzeniem lękowym (GAD). Pojedyncza dawka 100 µg istotnie zmniejszała nasilenie objawów w porównaniu z placebo, a efekt utrzymywał się przez 12 tygodni. To trzecie pozytywne badanie fazy III programu DT120 ODT, po wcześniejszych wynikach w GAD i dużej depresji.