Poza tym to nieprawda, że benza jest taka bezwartościowa - mnie po niej naszło na rozmyślania o powstaniu wszechświata, a jak opisałam swoje halucynacje, to ludzie mi opisali, że to były raczej wizje psychodeliczne. Ja w ogóle nie widziałam realnych postaci, tylko np. lampa przypominała mi rękę, choć nie zmieniła wyglądu.
Mam 15 lat
Forum przeznaczone jest dla osób pełnoletnich i dojrzałych, świadomych zagrożeń wynikających z używania środków odurzających. Rejestracja na Forum oznacza akceptację poniższego regulaminu.
WYPIERDALAJ DO SZKOŁY
Jestem heroiną w żyłach twojej nastoletniej siostry.
Forum nie ma na celu propagowania lub zachęcania do używania środków odurzających.
Czytaj więcej na: http://talk.hyperreal.info/regulamin-fo ... z1YKIq5lFX
To forum to samo zlo
A tak na temat to nie mam pojecia jak benzydamina szkodzi po dlugim uzywaniu, ale wiem, ze dla takiego gowna nie warto nawet z domu do apteki wychodzic. Jak i tak bedzie cpac i tak to juz lepiej amfa, przynajmniej zajebiscie dziala.
Anscenic pisze:Mam 15 lat.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych
14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.
Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie
Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.
Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji
Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.