Ostatnio miałem ciekawą akcję: koda zarzucona o 18, zeszła o 24, ale na zejściu miałem TAK ZAJEBISTY humor że nie potrafię tego opisać. Trwało to gdzieś do 3, potem poszedłem spać bo po prostu byłem zmęczony. Widocznie zostałem wynagrodzony za cierpliwość (za chyba 3 razem mnie dopiero dobrze koda zrobiła) ^_^
i dopóki brałem maX 2 dni pod rząd a potem min. 3dni przerwy trzymalo dlugo i zamiast wkurwienia i zjazdow byl zajebisty afterglow. Ciagnalem tak prawie 2 lata (oczywiscie dluzsze przerwy tez byly, jako ze raczej n8ie bylem wjebany) dosc czesto i zawsze absolutnie wszystko bylo spoko. nawet slawna kaprysnosc kodeiny byla mi obca, zawsze grzalo zajebiscie. potem niestety czlowiek stal sie zbyt pewny siebie, pojawily sie ciagi po 4-7-14 dni itp. ogolnie wiecej cpania niz nie cpania. W pakiecie z ciagami gratis dostalem cholerna kaprysnosc (raz 150 posklada,innym razem 400 nie zadziala wcale) skrocenie fazzy do godziny - poltorej a potem zjazd objawiajacy sie niedosytem, checia dorzuceia, wkurwieniem. teraz moja ukochana spi i jest na mnie zla, bo wczoraj skusilemsie na 150, faza trwla symbolicznie krotko, w nocy snilo mi sie ze kogos pobilem, ze moj pies dostal kurwicy i chcial wszystkich zagryzc i musialem go zabic, i ze po klucilem sie z nia, a rano jak wpadlem w przerwie w pracy zrobic jej sniadanie to spierdolilem ją jak debil że jeszcze spi, a miala wstawac.i generalnie zachowalem sie jak niezrownowazony burak. Ona teztroche bierze, wiec tez ma srednia cierpliwsc, i klutnia na calego. A pod sklepem zajebalem w ryj jakiemuś burakowi ktory mnie zaczepil. Jak tak dalej pojdzie to jeszcze psa dzis zabije i cala lista zadan wykoana. Eh. Biore teraz raz na chuj wie ile, nie wiecej niz 150, koncze z tym ogolnie, ale wciaz dziala chujowo.
Co by wyjasnic - ostatnio 2-3 posty napisal z mojego konta znajmy (o problemach zoladkowych po thio), zeby mnie nikt nie obskoczyl,ze dopiero dostalem padaczki, a juz ciagi wale. co zlego to nie ja :D narazie sie trzymam :P
A po kodeine nie powinno się jeść -metabolizm spowolniony i wielki chuj nie trawienie.
I obym nie byl juz nigdy taka swinia dla kobiety którą Kocham.
przepraszam za brak polskich znakow ale pisze na gumowej klawiaturze ktora trzymam na kolanach, bo nie chce jej obudzić.
(dziewczyny nie chce obudzic, nie klawiatury) :(
pozdrawiam wszystkich i życzę umiaru i zdrowego rozsądku.
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
Dieta jest najważniejsza dla zdrowia!... Dla ćpuna tym bardziej - dobrą, zróżnicowaną, bogatą dietą i dużą ilością wody i innych napojów w dużym stopniu równoważy się negatywne skutki ćpania...
Wręcz mam wrażenie, że jeśli się nie najem po załadowaniu, czy to kody czy PST albo makiwary to słabiej na mnie działa.
Nie ma szans, by nie było to bezpośrednio związane z działaniem kodeiny To nie może być jedynie reakcja na to, że już się skończyło, zbyt wielu ludzi tak ma tylko z kodą właśnie. "Koniec" żadnej substancji (trochę ich niestety było) nie wywołuje u mnie choćby części tych efektów.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.