uprawa w warunkach domowych przy użyciu sztucznego oświetlenia
ODPOWIEDZ
  • 71 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: polak »
wT mogl bys jakims foto zarzucic bardzo ciekawi mnie taka metoda :D
Uwaga! Użytkownik polak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 155 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kombajn »
co do lst, to ja sadze roslinki z boku doniczki.. gumke na to kolo doniczki i od tej gumki przywiazuje glody do boku. Od gumki wokol doniczki odprowadzam nastepne gumki ktore przymocowuje do odgalezien.. troche roboty ale dobre na male growboxy. sporo gumek trzeba, uzywam tez nitek zeby przechylic galazki w poziom. Czasem mozna zrobic siatke nad ziemia zeby jej listki jej nie dotykaly. :)
Ostatnio zmieniony 29 marca 2006 przez kombajn, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik kombajn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / / 0
ja również rozpocząłem swojego pierwszego indora w boxie 36/56/160 hps110 mam dwa grapefruity
nigdy nie uprawiałem ale poczytałem trochę i mam zamiar zastosować lst +sog
zrobiłem sobie juz siatkę ,powkręcałem kołki do zamocowania siatki( narazie w ciemno kilka poziomów bo mam jeszcze kilka pytan )
JAK JEST ZTYM FOTOPEROIDEM JAK MA SIE ZAMIAR STOSOWAC SOG ,KIEDY ZAKŁADAM SIATKĘ ,CZY SIATKE Z UPŁYWEM CZASU PODNOSZE TROCHU DO GÓRY ,MOGĘ OBCINAĆ NIEPOTRZEBNE LISCIE KTÓRE ZASŁANIAJĄ ŚWIATŁO
  • 645 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fubar »
marek80 pisze:
ja również rozpocząłem swojego pierwszego indora w boxie 36/56/160 hps110 mam dwa grapefruity
nigdy nie uprawiałem ale poczytałem trochę i mam zamiar zastosować lst +sog
zrobiłem sobie juz siatkę ,powkręcałem kołki do zamocowania siatki( narazie w ciemno kilka poziomów bo mam jeszcze kilka pytan )
JAK JEST ZTYM FOTOPEROIDEM JAK MA SIE ZAMIAR STOSOWAC SOG ,KIEDY ZAKŁADAM SIATKĘ ,CZY SIATKE Z UPŁYWEM CZASU PODNOSZE TROCHU DO GÓRY ,MOGĘ OBCINAĆ NIEPOTRZEBNE LISCIE KTÓRE ZASŁANIAJĄ ŚWIATŁO

SCROG nie sog - to zupelnie inne techniki - nie da sie łaczyć LST i sog ;>
Włókna azbestowe mogą być komplementarne do nici DNA.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.