Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 578 / 14 / 0
Re: Etizolam
Nieprzeczytany post autor: fla »
Oralnie biodostępność 93% dlatego wystarczy pusty żołądek.
  • 3205 / 176 / 0
Tak, ale wiesz - lubię ssać cukierki.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 578 / 14 / 0
Jeśli po ssaniu połykasz to nie ma raczej różnicy.
  • 630 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: agsfd »
1 tabl 1mg Etilaam (etizolam). Weszło po 15min i uff, ależ mnie zgięło. Tolerke mam znikomą - czuje działanie połowy tabl 0,25mg afobamu, a cała to już w ogóle działa bardzo wyraźnie. 1mg estazolamu był jakoś dwa razy mocniejszy od 0,25mg alprazolamu. Zmuliło mnie, spowolniło i uspokoiło. Czyli działa.
Muszę wypróbować w bardziej ludzkiej (mniejszej) dawce, bo w dużych dawkach to każde benzo działa podobnie - zamula i wysyła do łóżka. No, przynajmniej osoby bez tolerki.
  • 486 / / 0
Nieprzeczytany post autor: CannaBeat »
Mam pytanie: pomoże ktoś znaleźć jakieś informacje o etizolamie, jak dawkowanie, tripraporty etc.?

Erowid udaje, że o tym nie słyszał.. w ogóle niezbyt dużo informacji interesujących można na jego temat znaleźć w porównaniu choćby z RC typu fenazepam.

/cut/

Nie żal się proszę po raz kolejny, że wyciąłem podobne zdanie z twojego postu. Dzielnicowy
  • 578 / 14 / 0
Dawkowanie zależne od tolerki na benzo.
1mg etizolamu odpowiada ~10mg diazepamu.

Trip raportów szukaj na BL (http://www.bluelight.ru/vb/threads/471077-Etizolam). Tam jest grupa adoracji etizolamu.
  • 486 / / 0
Nieprzeczytany post autor: CannaBeat »
Tolerka mi w sumie zeszła, ale te porównanie mnie niepokoi. Diazepam jadłem garściami bez większych efektów :)

Zamówiłem sobie z kraju kilkanaście sztuk, zobaczymy jak to podziała. Najwyżej po raz kolejny wtopię kasę na coś co działa tylko na innych.

Dzielnicowy: pożalić się mogę tylko o to, że dział "ogłoszenia drobne" istnieje, ale dział "sklepy" już nie. Mogę w ogłoszeniach napisać, że coś chcę sprzedać, ale nie mogę dla dobra ogółu zarzucić np. w tym dziale linkiem do zagranicznego sklepu.

Jak się chcesz pożalić, to napisz to w wątku SkarżyPyta. Nie pisz o źródłach i nie sugeruj bezpośrednio, że chcesz coś kupić. Jeśli masz jakieś wątpliwości to przeczytaj regulamin. Zawsze jak napiszesz coś podobnego, to będę to wycinał. więc nie naruszaj regulaminu i nie przepraszaj, że to zrobiłeś.
  • 630 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: agsfd »
Wow, ogłaszam etizolam mistrzem budowania tolerancji. Pierwszy 1mg nieźle mnie złożył, kolejny 1mg wziąłem 4 dni później i ledwo cokolwiek poczułem (choć po prawdzie wziąłem 0,5 a po 40 min kolejne 0,5).
  • 3309 / 21 / 0
Po jednym słabym działaniu ciężko powiedzieć czy to kwestia tolerancji, a tym bardziej, że brałeś inaczej niż za pierwszym razem.
sqrt(666)
  • 169 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Exagon »
Jaki jest czas wejscia tej substancji wg naukowców? Przeczuwam ze krotki ;)
Ok 19:50 (T0) zarzucilem 1mg swiezo dostarczonego etizolamu. Po jakis 40-50minutach spotkalem kolezanke w autobusie. Zadko z nia gadam bo zwykle nie ma o czym. Ale tym razem gadka wyjatkowo sie kleila :) ok 21:15 dojadlem druga, taka sama porcje. I tu juz po pol godziny byly odczuwwalne subtelne oznaki dzialania. Teraz, piszac tego posta czuje sie dziwnie.. Nie umiem tego okreslic.. Takie ciezsze 2-3 piwka.
ODPOWIEDZ
Newsy
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie

Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.