Muszę wypróbować w bardziej ludzkiej (mniejszej) dawce, bo w dużych dawkach to każde benzo działa podobnie - zamula i wysyła do łóżka. No, przynajmniej osoby bez tolerki.
Erowid udaje, że o tym nie słyszał.. w ogóle niezbyt dużo informacji interesujących można na jego temat znaleźć w porównaniu choćby z RC typu fenazepam.
/cut/
Nie żal się proszę po raz kolejny, że wyciąłem podobne zdanie z twojego postu. Dzielnicowy
1mg etizolamu odpowiada ~10mg diazepamu.
Trip raportów szukaj na BL (http://www.bluelight.ru/vb/threads/471077-Etizolam). Tam jest grupa adoracji etizolamu.
Zamówiłem sobie z kraju kilkanaście sztuk, zobaczymy jak to podziała. Najwyżej po raz kolejny wtopię kasę na coś co działa tylko na innych.
Dzielnicowy: pożalić się mogę tylko o to, że dział "ogłoszenia drobne" istnieje, ale dział "sklepy" już nie. Mogę w ogłoszeniach napisać, że coś chcę sprzedać, ale nie mogę dla dobra ogółu zarzucić np. w tym dziale linkiem do zagranicznego sklepu.
Jak się chcesz pożalić, to napisz to w wątku SkarżyPyta. Nie pisz o źródłach i nie sugeruj bezpośrednio, że chcesz coś kupić. Jeśli masz jakieś wątpliwości to przeczytaj regulamin. Zawsze jak napiszesz coś podobnego, to będę to wycinał. więc nie naruszaj regulaminu i nie przepraszaj, że to zrobiłeś.
Ok 19:50 (T0) zarzucilem 1mg swiezo dostarczonego etizolamu. Po jakis 40-50minutach spotkalem kolezanke w autobusie. Zadko z nia gadam bo zwykle nie ma o czym. Ale tym razem gadka wyjatkowo sie kleila :) ok 21:15 dojadlem druga, taka sama porcje. I tu juz po pol godziny byly odczuwwalne subtelne oznaki dzialania. Teraz, piszac tego posta czuje sie dziwnie.. Nie umiem tego okreslic.. Takie ciezsze 2-3 piwka.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.