Muszę wypróbować w bardziej ludzkiej (mniejszej) dawce, bo w dużych dawkach to każde benzo działa podobnie - zamula i wysyła do łóżka. No, przynajmniej osoby bez tolerki.
Erowid udaje, że o tym nie słyszał.. w ogóle niezbyt dużo informacji interesujących można na jego temat znaleźć w porównaniu choćby z RC typu fenazepam.
/cut/
Nie żal się proszę po raz kolejny, że wyciąłem podobne zdanie z twojego postu. Dzielnicowy
1mg etizolamu odpowiada ~10mg diazepamu.
Trip raportów szukaj na BL (http://www.bluelight.ru/vb/threads/471077-Etizolam). Tam jest grupa adoracji etizolamu.
Zamówiłem sobie z kraju kilkanaście sztuk, zobaczymy jak to podziała. Najwyżej po raz kolejny wtopię kasę na coś co działa tylko na innych.
Dzielnicowy: pożalić się mogę tylko o to, że dział "ogłoszenia drobne" istnieje, ale dział "sklepy" już nie. Mogę w ogłoszeniach napisać, że coś chcę sprzedać, ale nie mogę dla dobra ogółu zarzucić np. w tym dziale linkiem do zagranicznego sklepu.
Jak się chcesz pożalić, to napisz to w wątku SkarżyPyta. Nie pisz o źródłach i nie sugeruj bezpośrednio, że chcesz coś kupić. Jeśli masz jakieś wątpliwości to przeczytaj regulamin. Zawsze jak napiszesz coś podobnego, to będę to wycinał. więc nie naruszaj regulaminu i nie przepraszaj, że to zrobiłeś.
Ok 19:50 (T0) zarzucilem 1mg swiezo dostarczonego etizolamu. Po jakis 40-50minutach spotkalem kolezanke w autobusie. Zadko z nia gadam bo zwykle nie ma o czym. Ale tym razem gadka wyjatkowo sie kleila :) ok 21:15 dojadlem druga, taka sama porcje. I tu juz po pol godziny byly odczuwwalne subtelne oznaki dzialania. Teraz, piszac tego posta czuje sie dziwnie.. Nie umiem tego okreslic.. Takie ciezsze 2-3 piwka.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".