Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
wiec glowa do gory i niech ci takie glupie pomysly juz wiecej nie zagoszcza w glowie. nie mowie ci tego w zlej wierze, ani nikt inny w tym temacie. to nie jest jakies elitarne kolko furania zamkniete dla ludzi z zewnatrz.
trzymaj sie.
Miya pisze: I jeszcze jedno:Drogi elitesse, nikt nie powiedział, że słonia bądź innego zwierzaczka o wadze pow. 1 tony da się odróżnić od autorki tematu (w drugą strone tak samo :)) Powiem nawet, że cuda sie zdarzają i takie dziwy chodzą po ulicach, aczkoliek bardziej się toczą, więc wnioskując po tym, że autorka biega sobie (bądź biegała), da sie ją odróżnić od np. słonia :)elitesse pisze:Feta była (a właściwie jest - ale nie w PL) stosowana jako "lek na odchudzanie" (wspomagacz) ALE... KIEDY KURWA CZŁOWIEKA NIE DA SIĘ ODRÓŻNIĆ OD SŁONIA!!!!
No ale cuda sie zdarzają...
Ale właśnie o to mi chodzi co napisałeś... że feta jest stosowana jako 'lek odchudzający' (czy jak to nazwać) kiedy otyłość naprawdę wykracza poza "normy", kiedy człowiek z tym aby schudnąć ma naprawdę DUŻE problemy, a wydaje mi się... że nasza koleżanka która bierze amfetaminę aby schudnąć nie jest w takiej sytuacji.
Rooty, keyloggery i zdalna administracja
Konta, podpisy i tania sensacja
Logi, podsłuchy i w podświadomość wkręty
Czy to fakty czy pozory ?
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
Morbid Angel pisze:Lepiej zmienić dietę, zacząć się więcej ruszać i spróbować np. acetyl l-karnityny i chromu. Pewnie dłużej to potrwa, ale nie poryje głowy.
Nie rozumiesz nastawienia osoby otyłej, kogoś kto nienawidzi swojego cielska (pisze o takich zakompleksionych spaśluchach którzy zrzucą w rok pięc kilo a jeszcze 20 wisi nadal na bebechu ) w dodatku białe daje początkowe poczucie szczęscia, fajnego samopoczucia, wieczny kompleks znika. no i działa kurwa szybko, nawet zaskakująco szybko dla gruba patrz kurwa zrzucił już tyle i tyle, taka krówka waży się po tygodniu i kurna 4 kilo mniej, 2 tygodnie minus 6kg -prosta droga do wjeebania, a to że fuka teraz chujowa to gada profesor zdrówko że spaślaków od zajebania i poleca te chuja warte produkty, mieszanki, tabletki, abdzimniki a prosioki to kupują, od zajebania takich komplleksiar/rzy u mnie na dzielnicy, to widać po ryju że proponujesz środek na odchudzanie a ona wyjmuje flote z portfela, co rok jeżdze nad może i z roku na rok coraz wiecej z nadwaga/otyłych młodych dziewczyn.
Nie uwierzycie ile znałem takich osób co jebały po nosie by chudnąć.
nord pisze:Morbid Angel pisze:Lepiej zmienić dietę, zacząć się więcej ruszać i spróbować np. acetyl l-karnityny i chromu. Pewnie dłużej to potrwa, ale nie poryje głowy.
Nie rozumiesz nastawienia osoby otyłej, kogoś kto nienawidzi swojego cielska (pisze o takich zakompleksionych spaśluchach którzy zrzucą w rok pięc kilo a jeszcze 20 wisi nadal na bebechu ) w dodatku białe daje początkowe poczucie szczęscia, fajnego samopoczucia, wieczny kompleks znika. no i działa kurwa szybko, nawet zaskakująco szybko dla gruba patrz kurwa zrzucił już tyle i tyle, taka krówka waży się po tygodniu i kurna 4 kilo mniej, 2 tygodnie minus 6kg -prosta droga do wjeebania, a to że fuka teraz chujowa to gada profesor zdrówko że spaślaków od zajebania i poleca te chuja warte produkty, mieszanki, tabletki, abdzimniki a prosioki to kupują, od zajebania takich komplleksiar/rzy u mnie na dzielnicy, to widać po ryju że proponujesz środek na odchudzanie a ona wyjmuje flote z portfela, co rok jeżdze nad może i z roku na rok coraz wiecej z nadwaga/otyłych młodych dziewczyn.
Nie uwierzycie ile znałem takich osób co jebały po nosie by chudnąć.
Waga zależy od trybu życia, uwarunkowań genetycznych, poziomu hormonów. Wolę napisać, co może być skuteczne, a nie spowoduje negatywnych efektów. Amfetamina w ilościach przekraczających użycie medyczne powoduje odwodnienie i przyspiesza metabolizm zbyt silnie, aby nie powodowała szkód.
Nie mam żadnego interesu w tym, aby coś polecać. Jeśli komuś przyda się to, co napisałem to ok. Jeśli woli walić po klamie to nie mój problem. Każdy odpowiada sam za siebie i swoje decyzje.
Rooty, keyloggery i zdalna administracja
Konta, podpisy i tania sensacja
Logi, podsłuchy i w podświadomość wkręty
Czy to fakty czy pozory ?
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news/klefedronfabrik5.jpg)
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/221176_r2_940.jpg)
Alkohol zabija 82 osoby dziennie. "W Radomiu jest więcej monopolowych niż w całej Szwecji"
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/cognitivemarijuana.jpg)
Długotrwałe używanie marihuany może mieć wpływ na zdolności poznawcze
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/image-1-1038x692.png)
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych
W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/cannabe-a.jpg)
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?
W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/wybory.jpg)
Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?
Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.