Ja jestem realistką i wiem, że mi to niestety nie grozi
antropolog pisze:Osobiscie wolałbym nie wydawać jednorazowo prawie 600zł na kodeine. Nie zamawiałem i nie zamówie takich ilości bo dla mnie to nie ma sensu, ale możesz próbować. Kiedyś się uda.
meria a co to za problem zamówić parę pak w kliku aptekach i odebrać w jeden dzień wszystkie
myślisz ze dadzą Ci hurtowo 100 pak thio :nuts: już ta kodeina niezłe ci łeb wyżarła
Prawda, poznają mnie w wiekszosci aptek w moim miescie, ale są takie których nie odwiedzam, zeby miec zawsze jakąś alternatywe.
antropolog pisze: Poza tym nie miałbym gdzie tego trzymac, wszystko wywalam na bierząco.
angor animi pisze:A tam można kupować takie ilości? Parę osób w innym temacie (też o kodzie) pisało o 5 opakowaniach.
Pewnie pierwszą sobotę następnego miesiąca spędzę podobnie, chociaż tym razem spróbuję zdobyć więcej, obejdę tyle aptek ile dam radę :-)
Niezależnie od tego przez internet też spróbuję zamówić, chociaż może rzeczywiście nie 100. I będzie miło - codziennie ćpanie, ale żadnego latania codziennie po aptekach i wstydu. Tak, wstydu, bo jeszcze mi się nie zdarzyła odmowa sprzedania thio, daleko mi do "wizerunku" kinderćpuna, jednak czasem mam wrażenie że patrzą na mnie ... hm... nasuwa mi się może idiotyczne ale takie właśnie porównanie, że patrzą na mnie trochę jak na ... nieszczęsną babę, która uzależniła się od morfiny zjadając kilogram makowca u cioci na imieninach ...albo coś w tym stylu, troszkę z politowaniem.
Może kodeina łba mi nie zjadła, ale troszkę w nim poprzestawiała, skoro kodeinowe ciągi planuję sobie z wyprzedzeniem
Gorzej, ja nawet już teraz planuję, jakim "systemem" będę potem leczyć skręta...
chru pisze: pewnie na dwoch kontach leci
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.