Substancje wpływające na wydajność działania układu kwasu gamma-aminomasłowego w organizmie.
Więcej informacji: Modulatory GABA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 460 / 14 / 2
Popieram post kolegi wyżej, dodalbym, jaki czas działania przy jakiej dawce. Czy powiedzy przy 2 ml zetnie mnie na te 8h czy wiecej?
  • 460 / 14 / 2
Jak dla mnie, totalny fake. Wzialem rano, o 6:00 okolo 6 ml. Poczatkowo euphoria, potem puls 94 bpm, obudzilem sie zdezorientowany I calkowicie trzezwy I zany potem o godzinie 9:10. I na tym sie skonczylo.
  • 30 / / 0
hehe, ciekawe po czym wziales te 6ml ze Cie tak szybko wybudzilo :)))) musiales byc niezle naspeedowany.
Piszesz, ze Euphoria? wielu juz by to zadowolilo - a Ty nazywasz fejkiem. U mnie kolejne testy niebawem wiec postaram sie co nieco nasmarowac.
Zlany potem...to chyba norma po takich specyfikach - organizm sie broni i probuje wypocic, wysikac itd to samo jest przy G B L`u.
  • 545 / 8 / 0
Tym razem zadziałało, 7ml zwaliło z nóg po całym dniu z MDPV, spałem od 6 do 15. Kaca brak, ale odurzenie wywołane przez 2m2b jest strasznie puste, zupełnie nie rekreacyjne. Nie widzę innego zastosowania niż środek nasenny na zjeździe. Zero euforii, wyluzowania, po prostu obuch w łeb.
  • 30 / / 0
ehehehehe co opis to lepszy ;) obuch w łeb hehehe Jak widac dawka jest wazna i stan w jakim wypijacie....jako wylacznik MDPV itpd itd idealne 7ml ładnie składa prawie natychmiastowo w dodatku dziala nadal po przebudzeniu tylko tego nie widac...dzieki temu po otwarciu oczów nie ma zejscia ani kaca bo jestescie nadal znieczuleni tylko juz subtelniej..substancja schodzi a wraz z nia zejscie po np stymulancie.

Ma tez dzialania euforyczne, relaksujace, dodajace odwagi, otumaniajace, upijajace, usypiajace...wszystko zalezy od dawki...mam nadzieje, ze wkrotce pojawia sie koknretne opisy...ja moze spr. dzis po imprezowo z 5ml jezeli nie bede mogl zasnac to wtedy ew. cos naskrobie.
  • 16 / / 0
euzebiusz pisze:
Tym razem zadziałało, 7ml zwaliło z nóg po całym dniu z MDPV, spałem od 6 do 15. Kaca brak, ale odurzenie wywołane przez 2m2b jest strasznie puste, zupełnie nie rekreacyjne. Nie widzę innego zastosowania niż środek nasenny na zjeździe. Zero euforii, wyluzowania, po prostu obuch w łeb.
I to jest w tym piekne- przespane godziny i brak kaca :-) nawet tego Giblowego.
  • 460 / 14 / 2
Z niczym nie wzialem. Od 6 dni zmagam sie z brakiem snu po ciagu GBL, te poty to moze byc tego przyczyna, ale tak czy inaczej, 6 ml to za malo. Musialem potem dobijac po 1-2 ml GHB zeby zasnac na te 2 kolejne 2h i tak w kolko. Potem nieprzyjemne uczucie w klatce piersiowej, takiego wewnetrznego swedzenia, przyspieszony puls, no i ten ciagly smrod zywicy w oddechu, co za syf...
  • 545 / 8 / 0
Syf syf... odnoszę wrażenie, że wciąż działa pomimo tego, że już T+26:00... nieogar i plastikowy smak w ustach.
  • 30 / / 0
Odnosze wrazenie, ze syf u tych ktorzy sie wczesniej czyms innym zalatwili i to konkretnie. Zapewne odczowaja zwałki po innych specyfikach... u korzystajacych z glowa POZYTYWNE efekty. U mnie wczoraj, a wlasciwie dzis o 2 w nocy poszlo 7ml (po bombce 250mg 3,4 dmmc wrzucone o 23.30) ladnie uspilo, dzis jest milo i te sloneczko zagladajace w okno - daje przyjemnosc jak malo kiedy hehe. Spadam na spacer.
  • 545 / 8 / 0
No tak, plastikowy smak i dziwny nieogar to na pewno wina "zwałki" ponad dobę po 4x5 mg MDPV :rolleyes: , dziwne że nie miałem tego nigdy przez ostatnie 1,5 roku korzystania z tej substancji, tylko akurat po 2m2b ;) Szukałem info n/t długości utrzymywania się 2m2b w organiźmie i nie jestem jedyną osobą, która ma takie odczucia (BL). Jeśli główne działanie kończy się po 8-12h to całkiem logiczne, że wydalanie reszty może potrwać conajmniej drugie tyle. Jeszcze jedna rzecz - wczoraj przed snem wypiłem GBLa, ale tylko 1.7ml (normalnie taka dawka na mnie nie działa) bo miałem przeczucie że 2m2b wciąż krąży mi we krwi chociaż minęło już grubo ponad 24h. No i te 1.7ml GBLa zadziałało tak ilość 2x większa, oczy całe czarne, ledwo chodziłem i w 20 min. zasnąłem.

Dawki próbowałem 2ml, 4ml, 6ml, 7ml nie tylko na zjeździe i euforii czy innych pozytywnych efektów (poza sedacją) nie uświadczyłem.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.