usta fioletowe, czasem dziwny kolor skóry, wypieki, jak tylko się położę, to łzy zmywają mi cały makijaż ;) no i oczywiście oczy pięciozłotówki nie reagujące na światło. a jako, że mam jasne tęczówki, to są widoczne na pierwszy rzut oka.
Oczy duże, ustami mielą, łaszą się, ocierają, wiszą na szyi i śmiesznie chodzą jak mają buty na obcasie. I to nawet po niewielkich dawkach.
Swoją drogą, nie wyobrażam sobie napizgany MDMA, na miękkich nogach jeszcze łazić na obcasach...(w ogóle sobie nie wyobrażam chodzenia na obcasach, a pod wpływem kryształów, to jestem na prawde pełen podziwu)
Pozdrowienia dla wszystkich pań, które w takim stanie popierdalają w szpilkach.
jadowita jajecznica pisze:wszystko jest dobrze dopóki własnie nie pójde do kibla i nie zobacze swojego ryja, potem już do mnie dociera że jest nie ciekawie i że ludzie się na mnie patrzą i wiedzą że jestem naćpany i potem mam małe poczucie winy że wszyscy wokoło już wiedzą żem spizgus jest i po tej akcji zazwyczaj znajduje sobie ustronne miejsce najlepiej zaciemnione gdzie nie można dostrzec tego a jak już w nim jestem to wtedy o tym zapominam i gdzieś to ulatuje z mojej głowy i własciwie mam to w dupie..
Wyginam sie jak paragraf widze ze ludzie sie na mnie patrza i niedowierzaja wtedy mysle sobie ''ha ale sie fajnie porobilem'' i lece dalej :P
czesto miewam akcje ze ludzie mowia do mnie ze chcieli by byc tak wykurwieni jak ja :D
Jakieś 10-12 lat temu w klubach nikogo nie dziwił widok ostro naćpanych imprezowiczów. Było ich mnóstwo w każdej dyskojebni. A teraz co? Będąć napizganym można bez skrępowania poszaleć jedynie na offowych imprezach w niszowych/alternatywnych klubach, albo festiwalach muzyki elektronicznej.
W popularnych klubach góruje koks bo jest bardziej "dyskretny".
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.