Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Ale mam sprawdzony sposób od kolegi, nabrac mnóstwo powietrza głowa do góry i tak sie wypiąć (klata do góry) że az zaboli i dobierac co iakis czas poweitrza, strasznie sie kreci potem ale w 90 % pomaga ,
We need help ! Help !
Co ciekawe nie występuje ona u mnie często, ale zazwyczaj gdy palę inne fajki niż standardowe LMy miętowe. Zdarza mi się kupować fajki na sztuki z braku funduszy (w naszych okolicach to częsta praktyka, otwarta paczka pod ladą i papieros za 60-70gr) a w naszym wiejskim sklepie gdy życzę sobie miętowe na sztuki to dostaję jakieś Nevady, Red White'y albo w porywach Lucky Strike'i. Jakie by one nie były powodują taką specyficzną czkawkę, a gdy palę LMy to ona mi się nie zdarza.
Właśnie przerabiam ten problem - piję od dwóch dni PST i dopóki miałem paczkę LMów było w porządku, skończyły mi się, kupiłem 12 Lucky Strike'ów i zaczęła się gehenna. Wiem, że prędko spokojnie sobie nie zapalę, a to dla mnie główna przyjemność na fazie :motz:
Nawet nie wiem czy sposoby na standardową czkawkę mają tu zastosowanie, bo bądź co bądź nie czkam cały czas, więc chyba musiałbym zapalić i zaciągając się stosować któryś z szamańsich panaceów...
poza tym ciepła herbatka zawsze pomagała
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.