Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
opak pisze:Tak dobrze wnioskuje , dla osoby bez doswiadczenia z psychodelikami bedzie to idealna dawka i powinna byc bardzo zadowolona :-p
Sugeruję nie poruszanie w tym wątku propozycji dawkowania dla osób o nieznanym bliżej doświadczeniu, które nie są w stanie same sobie poradzić z obliczeniem odpowiedniej dawki z dostępnych informacji.
Wątek dotyczy 25C-NBOMe. Opisy dawka-efekt są mile widziane. Pytania typu "ile mam wziąć bo sama nie wiem" świadczą o tym, że użytkownik raczej w ogóle nie powinien brać się za psychodeliki- BS
Nie wiem juz pisalem kto szuka doswiadczen jak po tryptaminach czy mocniejszych fen niech sobie daruje ta substancje bo bedzie zawiedzony , prawdziwy koneser bardzo polubi ta substancje , temu juz blizej do MDA niz LSD czy takiego DOC
Zapodaj pod dziąsło, powinno być mniej strat.
[Krócej nie mogłeś? ;] ]
BTW jak to powiedziała moja dziewczyna to te NBOMy to takie party drugs , więc jak wrzucicie po 370-500 mcg powinniscie byc zadowoleni , kurcze czuje ze miks 25C-NBOMe z MDMA mógłby być świetny :diabolic:
Ale majac 2 papiery nawet bym sie nie zastanawiał nad dorzucaniem tylko od razu zarzucał 500 mcg , z tego co piszą ludzie efekt "too much" lub "overdose" wystepuje dopiero przy 1-2 mg
Spokojnie mozna tez ladowac pod napletka ;P Sprawdzone na koledze hehe :wall:
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.