Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
opak pisze:Tak dobrze wnioskuje , dla osoby bez doswiadczenia z psychodelikami bedzie to idealna dawka i powinna byc bardzo zadowolona :-p
Sugeruję nie poruszanie w tym wątku propozycji dawkowania dla osób o nieznanym bliżej doświadczeniu, które nie są w stanie same sobie poradzić z obliczeniem odpowiedniej dawki z dostępnych informacji.
Wątek dotyczy 25C-NBOMe. Opisy dawka-efekt są mile widziane. Pytania typu "ile mam wziąć bo sama nie wiem" świadczą o tym, że użytkownik raczej w ogóle nie powinien brać się za psychodeliki- BS
Nie wiem juz pisalem kto szuka doswiadczen jak po tryptaminach czy mocniejszych fen niech sobie daruje ta substancje bo bedzie zawiedzony , prawdziwy koneser bardzo polubi ta substancje , temu juz blizej do MDA niz LSD czy takiego DOC
Zapodaj pod dziąsło, powinno być mniej strat.
[Krócej nie mogłeś? ;] ]
BTW jak to powiedziała moja dziewczyna to te NBOMy to takie party drugs , więc jak wrzucicie po 370-500 mcg powinniscie byc zadowoleni , kurcze czuje ze miks 25C-NBOMe z MDMA mógłby być świetny :diabolic:
Ale majac 2 papiery nawet bym sie nie zastanawiał nad dorzucaniem tylko od razu zarzucał 500 mcg , z tego co piszą ludzie efekt "too much" lub "overdose" wystepuje dopiero przy 1-2 mg
Spokojnie mozna tez ladowac pod napletka ;P Sprawdzone na koledze hehe :wall:
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.