Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
opak pisze:Tak dobrze wnioskuje , dla osoby bez doswiadczenia z psychodelikami bedzie to idealna dawka i powinna byc bardzo zadowolona :-p
Sugeruję nie poruszanie w tym wątku propozycji dawkowania dla osób o nieznanym bliżej doświadczeniu, które nie są w stanie same sobie poradzić z obliczeniem odpowiedniej dawki z dostępnych informacji.
Wątek dotyczy 25C-NBOMe. Opisy dawka-efekt są mile widziane. Pytania typu "ile mam wziąć bo sama nie wiem" świadczą o tym, że użytkownik raczej w ogóle nie powinien brać się za psychodeliki- BS
Nie wiem juz pisalem kto szuka doswiadczen jak po tryptaminach czy mocniejszych fen niech sobie daruje ta substancje bo bedzie zawiedzony , prawdziwy koneser bardzo polubi ta substancje , temu juz blizej do MDA niz LSD czy takiego DOC
Zapodaj pod dziąsło, powinno być mniej strat.
[Krócej nie mogłeś? ;] ]
BTW jak to powiedziała moja dziewczyna to te NBOMy to takie party drugs , więc jak wrzucicie po 370-500 mcg powinniscie byc zadowoleni , kurcze czuje ze miks 25C-NBOMe z MDMA mógłby być świetny :diabolic:
Ale majac 2 papiery nawet bym sie nie zastanawiał nad dorzucaniem tylko od razu zarzucał 500 mcg , z tego co piszą ludzie efekt "too much" lub "overdose" wystepuje dopiero przy 1-2 mg
Spokojnie mozna tez ladowac pod napletka ;P Sprawdzone na koledze hehe :wall:
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.