Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 930 / 29 / 0
Po pierwsze to nie mozesz wygladac na frajera. Po drugie musisz być przypakowany. Po trzecie musisz być wygadany i twardy.
to wystarczy za odpowiedź na temat. generalnie, tylko frajer i dzieciak sobie nie zalatwi. frajer z nikim nie zagada, z dzieciakiem nikt nie zagada.
serio, tu chodzi tylko o to zeby rozmawiac z ludzmi. najlepiej w klubach z minimalem. to proste.
  • 109 / 1 / 0
"Po pierwsze to nie mozesz wygladac na frajera. Po drugie musisz być przypakowany. Po trzecie musisz być wygadany i twardy."

Ta, typowy opis jakiegoś kabana z psiarni. Już kiedyś do mnie takich dwóch podbiło z pytaniem, czy nie mam skąd im baki ogarnąć.
  • 7 / 1 / 0
b2752966 pisze:
Blefujesz pisze:
najpiew musisz sie powozic panie dzielnicowy jakies 2-3 miesiace, jak ludnosc nowego miasta do ktorego cie przeniesli uzna ze jestes ziomkiem, to sami zapewnia ci dojscia-jak nie, bedziesz stracona, bjacz!
O czymś takim myślałem, ale rzecz w tym, że obracam się z ludźmi, którzy sami nie mają dojść (albo się nie przyznają, ale nie wydaje mi się). Nie ma tak, że spotkam handlarza gdzieś w parku/na dworcu/etc.? Tzn. myślę, że jest to możliwe (tylko niestety chyba zawodzi wtedy jakość...), ale po prostu nie umiem szukać. Jakieś najpopularniejsze godziny, miejsca?

idz na blok do chlopakow, jak czuc skuna to moze ktos bedzie dobry i Ci odsprzeda :D ' najpopularniejsze godziny i miejsca ' hahaha rozjebka total :gun: :gun:
  • 3127 / 27 / 0
Niedługo będą tu pytania, jak sobie podetrzeć tyłek.

Zamykam.
High, how are you?
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.