Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
Po peaku jednak rzeczywiście działała nieco empatogennie.
Jednak euforia była dość spora, a chęć obcowania z innymi ludźmi przeniosła mojego tripa z domu na spotkanie towarzyskie przy piwku pod gołym niebem.
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
JestemSoba-Chyba pisze: (...) 5meo mipt. Scone mówił że to najbardziej wizualne gówno jakie jadł (...)
Jednak euforia była dość spora, a chęć obcowania z innymi ludźmi przeniosła mojego tripa z domu na spotkanie towarzyskie
Mówiłem, że to substancja która ma najlepszy stosunek natężenia wizuali do mindfucku.
Warto jednak przypomnieć, że 5 meo-mipt to mroczna substancja, na pewno nie dla początkujących (przynajmniej w dawkach większych niż 15 mg) .
Również oceniam ją jako najbardziej empatogenny psychodelik, w dobrym słońcu dosłownie czułem, że się rozpływam - coś podobnego do tego z opisów opiatowego ciepełka.
Ale w moim przypadku niewiele gorsze było 25N-NBOMe, czułem się niesamowicie pewny siebie, dumny z tego kim jestem i pełen energii do działania. Apogeum wyglądało tak, że miałem intruzywne myśli...
wychwalające mnie! - "Słyszałem" w głowie moim tonem i głosem autentyczne cytaty komplementów które bym mówił o obcym sobie. Ponieważ czułem, że to niezdrowe i sam nie byłem aż tak zachwycony sobą, próbowałem je tłumić, ale im więcej wkładałem w to energii, tym bardziej gorliwie i głośniej mnie chwaliły.
Tak - wiem, że to fenka, ale tylko ta substancja się zbliżyła do 5 meo-mipta - nie licząc 2c-p, ale ono zmiażdżyło mi głowę na prawie 30 godzin.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.