Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
Po peaku jednak rzeczywiście działała nieco empatogennie.
Jednak euforia była dość spora, a chęć obcowania z innymi ludźmi przeniosła mojego tripa z domu na spotkanie towarzyskie przy piwku pod gołym niebem.
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
JestemSoba-Chyba pisze: (...) 5meo mipt. Scone mówił że to najbardziej wizualne gówno jakie jadł (...)
Jednak euforia była dość spora, a chęć obcowania z innymi ludźmi przeniosła mojego tripa z domu na spotkanie towarzyskie
Mówiłem, że to substancja która ma najlepszy stosunek natężenia wizuali do mindfucku.
Warto jednak przypomnieć, że 5 meo-mipt to mroczna substancja, na pewno nie dla początkujących (przynajmniej w dawkach większych niż 15 mg) .
Również oceniam ją jako najbardziej empatogenny psychodelik, w dobrym słońcu dosłownie czułem, że się rozpływam - coś podobnego do tego z opisów opiatowego ciepełka.
Ale w moim przypadku niewiele gorsze było 25N-NBOMe, czułem się niesamowicie pewny siebie, dumny z tego kim jestem i pełen energii do działania. Apogeum wyglądało tak, że miałem intruzywne myśli...
wychwalające mnie! - "Słyszałem" w głowie moim tonem i głosem autentyczne cytaty komplementów które bym mówił o obcym sobie. Ponieważ czułem, że to niezdrowe i sam nie byłem aż tak zachwycony sobą, próbowałem je tłumić, ale im więcej wkładałem w to energii, tym bardziej gorliwie i głośniej mnie chwaliły.
Tak - wiem, że to fenka, ale tylko ta substancja się zbliżyła do 5 meo-mipta - nie licząc 2c-p, ale ono zmiażdżyło mi głowę na prawie 30 godzin.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.