Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1098 / 6 / 0
Bedzie, bedzie, ale jakos ciezko mi sie zabrac %-D
Jest poprostu tyle do opisania i jak to z takimi substancjami bywa, ciezko to przelozyc na slowa.
Dzisiaj sprobuje cos napisac, ale nie wiem czy znajdzie sie odrazu na neurogroove, zalezy jak zgrabnie bedzie TR wygladal.
  • 987 / 8 / 0
Napisz a na pewno znajdzie się na NG :)
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
A gdyby to połączyć z piracetamem to chyba mozna by bylo tego zazyc mniej i dzialalo by mocniej "mniam" :) :cheesy: I blagam nie zakazujcie tego :P bo musze zdazyc to kupic !!!!
  • 987 / 8 / 0
Tego się obawiam niestety. Jednak dużo zależy od nas...
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1474 / 15 / 0
Re: Metoksetamina
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
Jak się z to nie wezmą dopalacze i smartszopy to powinno być w miare spokojnie...

A wątpię by tak, było więc zgadzajac sie z przedmówcą stwierdzam, że to zależey już d potencjalnych niorców...
  • 63 / / 0
To pewne ,ze z czasem zostanie to zakazane. Niedlugo shopy wymysla jakies gowno po zabojczej cenie, i rozpieszczone dzieciaki beda cpac. W koncu znajdzie sie leser ktory to przedawkuje bo nie wie co tam sie znajduje i w jakich dawkach sie to spozytkuje.. i powtorzy sie sytuacja sprawy mefedronu.
  • 987 / 8 / 0
Wątpię, żeby zaćpane nieświadome nastolatki sięgnęły po tą substancję. Jest ona dość specyficzna w działaniu i chyba raczej nie zainteresuje to dzieciaków szukających czegoś na "fazkę". Boję się tylko, że substancja ta, podobnie jak ketamina, będzie ściśle kontrolowana.
  • 326 / 4 / 0
Mi już przyszła paczuszka z 250 mg ale z powodu "przymusowej" przerwy nie będę mógł ocenić jakości produktu przez najbliższe 2-3 tygodnie :'(
  • 1098 / 6 / 0
Przyjeb 50-70mg, zaufaj mi, szkoda towaru na ponizej 50mg, a to drogie jest wiec uzyj ekonomicznie...
50mg to minimum na dysocjacyjnego tripa, ponizej tego to poczujesz sie inaczej, troche balagan w glowie, troche zmieniona wizja i tyle. Jesli bedziesz mogl wstac z krzesla, lozka to znaczy, ze za malo wziales. Przy odpowiednich dawkach ta substancja tak rozpierdala rownowage, ze nie da sie stac.

Nawet na bluelighcie masz TR ludzi ktorzy brali po 25-50mg to nic ciekawego. To trudno raczej przedawkowac, ja nie czulem zadnych negatywnych/niepokojacych dolegliwosci przy ponad 100mg, pisze ponad bo dosypalem do 100mg to co zostalo z wczesniej, czyli jakies 10-15mg.

EDIT: Towar ze sklepu juz caly poszedl, co do miligrama. Dzisiaj chcialem zakupic, a patrze nie ma nic, nastepna dostawa za 4 tygodnie.... Poszedlem do apteki, kupilem to co trzeba i zrobilem kota, o!
  • 326 / 4 / 0
A domięśniowo jak bardzo dawki mogłyby się obniżyć utrzymując pożądany efekt? Myślałem o właśnie 20-30 mg i.m. do tego prawdopodobnie będę na miksie AMT + 2C-P (ale gdzieś tak zarzucić metokse po ok 8 h od rozpoczęcia efektów żeby być w miare ogarniętym). Zastanawiam się też nad zastąpieniem metoksetaminy 3-MeO-PCP ale to zupełnie inna sprawa :P
ODPOWIEDZ
Newsy
Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki

Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.

Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.