LBJ pisze: A Ci co ze szkołą jakąś wyjeżdżają...no cóż, w zeszył roku obroniłem magistra.
:scared: Co do odbijania się od dna. Mi coś takiego zdarzyło, ale to było jak miałem 14 lat i zaczynałem eksperymentować z alkiem, ale żeby cos takiego magistrowi się zdarzyło. Żałosne. :kotz:
PS. Nic do ciebie stary nie mam, żyj z tym, powodzenia życzę. Jednakże trzeba zjebać jak burą sukę, żeby ktoś nie pomyślał, że to jest normalne i też może tak robić.
x = x
John Stuart Mill pisze:Kolego czy to nie Ty?
Miskov pisze:Widziałem dziś reklamę Uwagi, bodajże na TVN. Zgadnijcie jaki będzie jutro temat dnia? Oczywiście dopalacze, w reklamie pokazywali trochę wypowiedzi "specjalistów", wjazd do sklepu z ukrytą kamerą (czyli standard w tego typu reportażach) + wyznania jakiegoś półmózgiego dresa co zadzwonił po karetkę z powodu "HALUCYNACJI" (...) po skonsumowaniu któregoś z produktów. Obejrzę, będzie ubaw.
Elwis pisze:Magister, który najpierw zjada narkotyki, a potem się zastonawia się jak działają. Idę się powiesić.LBJ pisze: A Ci co ze szkołą jakąś wyjeżdżają...no cóż, w zeszył roku obroniłem magistra.
:scared: Co do odbijania się od dna. Mi coś takiego zdarzyło, ale to było jak miałem 14 lat i zaczynałem eksperymentować z alkiem, ale żeby cos takiego magistrowi się zdarzyło. Żałosne. :kotz:
PS. Nic do ciebie stary nie mam, żyj z tym, powodzenia życzę. Jednakże trzeba zjebać jak burą sukę, żeby ktoś nie pomyślał, że to jest normalne i też może tak robić.
LBJ pisze:No bez przesady. W dresie nie chodzę wybacz. I żeby odrazy dawać sprawę do tvn też nie za bardzo. Zresztą mniejsza już z tematem. Kto chciał to skorzystał tak jak napisałem wcześniej. Ci co najeżdżają - ćpajcie sobie dalejJohn Stuart Mill pisze:Kolego czy to nie Ty?
Miskov pisze:Widziałem dziś reklamę Uwagi, bodajże na TVN. Zgadnijcie jaki będzie jutro temat dnia? Oczywiście dopalacze, w reklamie pokazywali trochę wypowiedzi "specjalistów", wjazd do sklepu z ukrytą kamerą (czyli standard w tego typu reportażach) + wyznania jakiegoś półmózgiego dresa co zadzwonił po karetkę z powodu "HALUCYNACJI" (...) po skonsumowaniu któregoś z produktów. Obejrzę, będzie ubaw.
blotter pisze:a dla mnie to jest wybitny troll po prostu, taki ktos nie moze miec tytulu magistra, no ja pierdole
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.