Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 883 / 10 / 0
LBJ pisze:
A Ci co ze szkołą jakąś wyjeżdżają...no cóż, w zeszył roku obroniłem magistra.
Magister, który najpierw zjada narkotyki, a potem się zastonawia się jak działają. Idę się powiesić.
:scared: Co do odbijania się od dna. Mi coś takiego zdarzyło, ale to było jak miałem 14 lat i zaczynałem eksperymentować z alkiem, ale żeby cos takiego magistrowi się zdarzyło. Żałosne. :kotz:

PS. Nic do ciebie stary nie mam, żyj z tym, powodzenia życzę. Jednakże trzeba zjebać jak burą sukę, żeby ktoś nie pomyślał, że to jest normalne i też może tak robić.
Ostatnio zmieniony 07 września 2010 przez Elwis, łącznie zmieniany 2 razy.
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 0 / / 0
John Stuart Mill pisze:
Kolego czy to nie Ty?
Miskov pisze:
Widziałem dziś reklamę Uwagi, bodajże na TVN. Zgadnijcie jaki będzie jutro temat dnia? Oczywiście dopalacze, w reklamie pokazywali trochę wypowiedzi "specjalistów", wjazd do sklepu z ukrytą kamerą (czyli standard w tego typu reportażach) + wyznania jakiegoś półmózgiego dresa co zadzwonił po karetkę z powodu "HALUCYNACJI" (...) po skonsumowaniu któregoś z produktów. Obejrzę, będzie ubaw.
No bez przesady. W dresie nie chodzę wybacz. I żeby odrazy dawać sprawę do tvn też nie za bardzo. Zresztą mniejsza już z tematem. Kto chciał to skorzystał tak jak napisałem wcześniej. Ci co najeżdżają - ćpajcie sobie dalej
Uwaga! Użytkownik LBJ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / / 0
Elwis pisze:
LBJ pisze:
A Ci co ze szkołą jakąś wyjeżdżają...no cóż, w zeszył roku obroniłem magistra.
Magister, który najpierw zjada narkotyki, a potem się zastonawia się jak działają. Idę się powiesić.
:scared: Co do odbijania się od dna. Mi coś takiego zdarzyło, ale to było jak miałem 14 lat i zaczynałem eksperymentować z alkiem, ale żeby cos takiego magistrowi się zdarzyło. Żałosne. :kotz:

PS. Nic do ciebie stary nie mam, żyj z tym, powodzenia życzę. Jednakże trzeba zjebać jak burą sukę, żeby ktoś nie pomyślał, że to jest normalne i też może tak robić.
Wiem stary, czuje się chujowo wierz mi. Z jednej strony wasze wrzuty mnie irytują bo nie tego mi trzeba po czymś takim ale z drugiej strony racja - mądre to nie było. Tylko niektórzy mnie trochę źle odbierają, jeden tutaj kolega posądził mnie o dres i zgłoszenie sprawy do tvn - bez przesady Panowie. Zawsze bawiłem się z umiarem, po prostu jakiś impuls, urlop i zdrowe myślenie się zacięło. No nic, jest okey, żyje mam nauczkę i od dłuższego czasu chciałem już zakończyć tą zabawę - teraz zabawa zakończyła się sama.
Uwaga! Użytkownik LBJ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 338 / 2 / 0
LBJ pisze:
John Stuart Mill pisze:
Kolego czy to nie Ty?
Miskov pisze:
Widziałem dziś reklamę Uwagi, bodajże na TVN. Zgadnijcie jaki będzie jutro temat dnia? Oczywiście dopalacze, w reklamie pokazywali trochę wypowiedzi "specjalistów", wjazd do sklepu z ukrytą kamerą (czyli standard w tego typu reportażach) + wyznania jakiegoś półmózgiego dresa co zadzwonił po karetkę z powodu "HALUCYNACJI" (...) po skonsumowaniu któregoś z produktów. Obejrzę, będzie ubaw.
No bez przesady. W dresie nie chodzę wybacz. I żeby odrazy dawać sprawę do tvn też nie za bardzo. Zresztą mniejsza już z tematem. Kto chciał to skorzystał tak jak napisałem wcześniej. Ci co najeżdżają - ćpajcie sobie dalej
ale zeby zalozyc konto i temat na forum to juz nie omieszkales, prawda jest taka, ze gdyby nie ten caly incydent to dalej bus napierdalal koksik, hipokryzja sie z Ciebie leje strumieniami
  • 1530 / 9 / 0
Ja tam tylko skojarzyłem tamten post z tematem ;)
  • 95 / 1 / 0
a dla mnie to jest wybitny troll po prostu, taki ktos nie moze miec tytulu magistra, no ja pierdole
  • 469 / 9 / 0
Takie skutki pchania każdego 'na studia' co dają tylko papier. Bo wykształcenie po wielu kierunkach to jest G warte, byle by 'magyster'. Magistrów więcej, rozumu jakby mniej.
  • 1530 / 9 / 0
Święta prawda.
  • 0 / / 0
blotter pisze:
a dla mnie to jest wybitny troll po prostu, taki ktos nie moze miec tytulu magistra, no ja pierdole
A jednak mam i pierdolenie Ci nie pomoże...szkoła, praca a zabawa i trzymanie zawsze w niej umiaru to dwie rożne rzeczy.... zarabiam,żyje i mam się dobrze, to że popełniłem raz błąd w ciągu około 7 lat zabawy nie określa kim jestem. Zawsze trzymałem fason i kontrole.. Pewnie większość z was mieszka dalej z rodzicami i się mądrzy przed kompem. Przyznałem się do błędu, napisałem iż było to głupie co zrobiłem, opisałem go dokładnie i Ci co chcieli skorzystać to skorzystali a było tutaj kilku, jeśli ktoś będzie miał impuls i zawiesi mu się rozsądek tak jak mi wczoraj to może sobie przypomni co napisałem. Reszta niech ćpa dalej i myśli że ma nad tym kontrole. Ja pasuje.
Ostatnio zmieniony 07 września 2010 przez LBJ, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 845 / 12 / 0
LBJ dobra rada dla ciebie - napisales co miales napisac i lepiej skoncz prowadzic ta debilna dyskusje.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.