Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 63 / 2 / 0
Bodzio pisze:
Jak się czujesz jako królik doświadczalny? :D
Zajebiście %-D Muszę tylko poprosić na urodzinowy prezent uszki playboy-a i będzie już klasa sama w sobie :moody:
Bodzio pisze:
To ty masz u mnie browara :D
3mam za słowo :D ale ja piwem zapijam cubensis-y najchętniej %-D a że sam nie lubię konsumować to resztę dopowiedz sobie sam....... :-D

Teraz do rzeczy:
Właśnie wróciłem ze szpitala, nóżki coraz lepiej na szczęście :yay: . Do badań toxy pobrali mi: krew, mocz, stolec, próbkę włosów i wycinek wątroby(bolało kurwa!!!), wziąłem też ok. 10 mg. i kartę charakterystyki żeby wiedzieli czego szukać i mieć ewentualnie materiał porównawczy bo nawet pokazując lekarzowi angielską wiki nic mu wpis o dwace nie mówił i tu jego cytat: ..."pierwszy raz słyszę o takiej substancji"... stwierdził i dopowiedział że najwięcej ludzi mają odwodnionych lotników po aya i sercowców po fecie i innych stymulantach. Teraz zostaje mi czekać na wyniki. Psychicznie bez większych zmian, da się żyć ale:
..."Życie na trzeźwo jest nie do przyjęcia"...
Ostatnio zmieniony 05 lipca 2010 przez oLdbOy, łącznie zmieniany 5 razy.
Prawdziwi mężczyźni nie jedzą miodu - prawdziwi mężczyźni żują pszczoły.
..."Bo dla mnie nie wiedzieć czemu, wolność ma zapach acetylenu.
Powstałe z karbidu gazy, doprowadzają mnie do ekstazy"...
  • 1558 / 18 / 0
Co Ty musiałeś widzieć tymi jakże naĆpanymi oczyma :O kosmos kurwa normalnie :O
  • 139 / / 0
Hehe, może i kiedyś będzie okazja na piwo na mój rachunek i popijanie cubensisów, czemu nie :D

Wycinek wątroby??! Kurwa serio, znaczy, że jak to? Igłą?

Jak będziemy mieli wyniki badań na ludziach, to 2C-E nie będzie już do końca RC. Trzeba będzie jakaś nazwę potoczną wymyśleć ;)
  • 63 / 2 / 0
@Bodzio:
Zrobili mi biopsję i pobrali wycinek. To jak??- Ty browar a ja cuby i wixa %-D :diabolic:
Beif pisze:
Co Ty musiałeś widzieć tymi jakże naĆpanymi oczyma :O kosmos kurwa normalnie :O
Na stronie nr. 3 tego tematu masz to opisane w wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelkim skrócie.
oLdbOy pisze:
Jeśli kogoś interesuje strona wizualna niech sobie przestudiuje wszystko , od budowy komórek roślinnych w skali maximakro po których można chodzić, latać w ich wnętrzu, dotknąć do podróży poza układ słoneczny w skali mikro, pozna naukę i życie Jezusa, Buddę, Mahometa, Szatana, Ra, Anubisa, Mao, Hitlera, Stalina, Che i Fidela, Saddama i wieeeeeeeelu innych, stając się nimi na chwilę, zgłębi wszystko do granic postrzegania to będzie miał ułamek tego co widział mój umysł. Byłem wszystkim i niczym.
Ostatnio zmieniony 05 lipca 2010 przez oLdbOy, łącznie zmieniany 2 razy.
Prawdziwi mężczyźni nie jedzą miodu - prawdziwi mężczyźni żują pszczoły.
..."Bo dla mnie nie wiedzieć czemu, wolność ma zapach acetylenu.
Powstałe z karbidu gazy, doprowadzają mnie do ekstazy"...
  • 139 / / 0
Spoko, ale ja się nigdzie nie wybieram, więc zapraszam na Mazowsze :D
  • 168 / 1 / 0
oLdbOy pisze:
Na stronie nr. 3 tego tematu masz to opisane w wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelkim skrócie.
Czekamy na dokładniejszy trip raport!!!!!!1111 :-D

Wracaj do zdrowia m8!
  • 153 / / 0
Tak dla kontrastu, by zahamować ten dziwny pociąg / czy podświadome budowanie swojej wartości - warto wspomnieć, że nie zawsze więcej = lepiej, chociaż oczywiście każdy o tym wie. Życzę zdrowia przede wszystkim i trzeźwego podejścia do zdobytych doświadczeń.
Może by nie offtopować - ok, 20mg rozumiem, 30 - jak ktoś lubi spooore przygody... 50 jak ktoś ma tolerancje, albo jest niewyżyty i chce się uszkodzić, ale prawie 100?
  • 4024 / 371 / 951
Ale przeczytałeś pierwszego posta w temacie? O tym, że było to nie kozaczenie, tylko przypadek, a w ogóle pierwsze strony pochodzą z wątku "Sytuacje kryzysowe..."
  • 85 / 3 / 0
Ja zjadłem 120mg 2ce oralnie i właściwie, przeżyłem, a było dość pozytywnie, poza tym, że większości tripa nie pamiętałem, a jak już dochodziłem do świadomości to najprostsze czynności sprawiały mi mnóstwo kłopotu, tak jak ubranie kurtki stało się niemożliwe, tak też nie wiedziałem niczego i powtarzałem to przez jakieś 5 godzin podobno. Plus kilka innych jakiś dziwnych (śmiesznych) rzeczy, ale generalnie okej. Mnóstwo śmiechu i radość z każdego wypowiedzianego słowa współtowarzyszy podróży, po prostu euforia ze wszystkiego dookoła :-D

Chętnie zjadłbym kiedyś jeszcze raz tyle :-D
  • 1558 / 18 / 0
Nie rozumiem ludzi, jebnijcie mnie w łeb.. 120mg ? Sorry ale nie wierzę, na prawdę..
Zablokowany
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...