Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 350 / 4 / 0
Ale kurde ,wiesz o co mi chodzi.
Moglbys naprowadzic mnie chociaz troche ,na szlak dzialania substancji ?
Czas dzialania ?
Droga podania ?
Efekty (z grubsza ,z mniejsza) - jakie miales ?
Dorzucanie ?
  • 105 / 2 / 0
Re: Brefedron
Nieprzeczytany post autor: dante715 »
Nie da się ukryć, że jest to środek, któremu najbliżej do "odwiecznie" pożądanego stanu po MDMA.
  • 174 / / 0
Re: Brefedron
Nieprzeczytany post autor: kozik »
a jak wygląda porównanie brefederon-metylon?
pytanie oczywiście do osób, które stosowały obydwa środki
  • 26 / 1 / 0
brefedron swoją moc dopiero pokazuje w mixe MDPV i bufedronem. Tak pochłonełem tego jakoś 1,5 grama w noc (kichawa straszliwie sie zapchała niestety), to było jak po leciuśkim benzo + jeden moment w którym euforia trwała ok.2 min ;]. Jako jedyny wpływał z tego mixu na serotonine, więc szczury czuły się wręcz doskonale po próbowaniu tegóż mixu.
  • 105 / 2 / 0
brefedron swoją moc okazuje sam w sobie w dawkach >200. mixowanie go z czymś innym poza alko i GBL mija i się z celem
  • 105 / 2 / 0
O*Men pisze:
z tym mixowaniem to bzdury piszesz
Masz racje, ostatnio się o tym przekonałem pijąc najpierw 350 brefa i po godzince walnąwszy wiadro.
Było niesamowicie :)
  • 1450 / 19 / 0
250mg- lepiej oral czy w nosek?
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 350 / 4 / 0
Z tego co wiem ,to brefedron dziala na serotonine ,wiec oczywiste jest ,ze Oral lepsza faza niz sniff :) (aczkolwiek moge sie mylic)
  • 1450 / 19 / 0
350mg to dużo dla kogoś z tolerką?
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 105 / 2 / 0
C9H13N pisze:
350mg to dużo dla kogoś z tolerką?
Ja tyle łykałem po małej dawce alko i było przepięknie. Wydaje mi się, ze ciężko jest go przedawkować.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.