Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1857 / 67 / 80
Co do tej nierozpuszczalności - ja to mam o to ból dupy bo jak miałem MDA to ono rozpuszczało się wręcz idealnie. 150mg MDA udało mi sie z kumplem rozpuścić w dużej kropli wody. MDA tuż po wrzuceniu do kieliszka z wodą dosłownie w nim znikało, nie potrzeba było mieszania ani czekania. Także tutaj myślałem naiwnie że będzie tak samo, a okazało sie że stworzyło sie nie wiadomo co, coś w stylu budyniu w postaci, chciałem to drugą końcówką łyżki zdrapać to sie wzieło przykleiło do tej końcówki jeszcze pod wodą.. Zdrapałem tą końcówką co sie tylko dało z tego budyniowatego czegoś i potem musiałem to zlizać, nie tak to sobie wyobrażałem ;-)

Przy oralu wchodzi 30-40min do peaku.
  • 492 / 16 / 25
Ej mega mega dziwna rzecz się stała. Czy na pewno vendor wiadomo który dał do worka właśnie to. Ponad pół godziny temu przyjąłem łącznie oralnie 30 mg 5-Methyl-MDA i czuje się mega dziwnie. Niby bardzo przypomina MDMA poniekąt nawet MDA, natomiast wystąpiły u mnie halucynacje wzrokowe głownie też słuchowe. idealnie jakbym się skarał jakimś syntetycznym kannabinoidem. Samo działanie fajne. trochę inne niż benzofurany faktycznie bardziej ecstasy. Euforia spoko, empatia też, tylko mam jakby omamy, jakbym się kręcił w kółko i rzygać mi się chce. Takie falujące przedmioty bądź z neonową poświatą są efektem, raczej nie oczekiwanym przeze mnie biorą to i pytanie : czy ktoś miał też po tym omamy jakieś ? Takie MDMA z LSD
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 1874 / 96 / 127
Mialem po tym omamy, cevy, oevy w pewnym momecie tak jakby zawias myslalem, ze przepalilem mozg nie umialem sie wyslowic itp. Miksowale z kodeina, ale zanim poszla kodeina bylo juz dziwnie... Ogolnie tez mialem watpliwosci, ze vendor dostal to co chinczyki nazwaly 5mmda... Dodam srogie noddy i sen od piatku do niedzieli... W nocy wybudzil mnie mega skurcz i cos w stylu depresji oddechowej. Uwazam, te substancje za bardzo niebezpieczna w niskich dawkach.
wolna molekula
#mops
  • 136 / 4 / 0
Poczytajcie zagraniczne opinie na temat 5- mmda. Na drugsforum i bluelight. 5-mmda bylo ba rynku rc w 2011r
  • 1874 / 96 / 127
Dolek sory ale to nie jest cos co bym bral na imprezy itp. Bo miks z %% lub czyms innym i juz moze byc licho. Mowie to jako tester, ktory by sie na tym przejechal.
wolna molekula
#mops
  • 136 / 4 / 0
Dobrze ze powiedziales. Czyli to cos bardziej na trip do lasu ? :)
  • 1874 / 96 / 127
up, twierdze, ze na impreze z %% i innymi urzywkami srednia opcja.
wolna molekula
#mops
  • 492 / 16 / 25
O kurwa, to co mi się po tym działo mnie przerosło. Łącznie jednak przyjąłem 40 mg, niby mało ale nie wiem czy jestem jakiś podatny czy co. Umysłowo tak samo jak po skaraniu się kanna, nic nie ogarniałem. jak patrzyłem w jeden punkt to wciągało mnie we fraktalowy wir. Chuj wie czy to wgl. było 5-me-MDA bo tego się nie spodziewałem. Może euforii trochę jest ale negatywne efekty tumoroł są przejebane. nawet prosto chodzić nie mogę, ale to pewnie przez to że wpadłem w panikę i zjadłem 20 mg flubromazepamu.
OGÓLNIE to tak średnio bym powiedział. Na razie zaczeka na inne czasy.
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 1874 / 96 / 127
Ja tez po tym ledwo chodzilem, myslalem, ze to przez to, ze wrzucilem kodeine coby splycic faze a tu jednak wina odczynnika. Srednio widze brac to rekreacyjnie xD
wolna molekula
#mops
  • 762 / 37 / 0
czytam że faza skręca w strony dysocjacyjne, panowie coraz bardziej mnie zachęcacie XD
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.