Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 565 / 7 / 0
@Pokolenie
Przynajmniej na mnie na dragu oddzialywujacym silnie na psychike, cmentarz bylby fatalnym rozwiazaniem. Zimne groby, powieszony na krzyzu Jezus. Mowimy o ciemnosci?
Ostatnio zmieniony 15 marca 2010 przez FreeOfMe, łącznie zmieniany 1 raz.
Feel free. Of me.
  • 4024 / 371 / 951
a od czegóż mamy znicze ?

Kiedyś bardzo pięknie spędziliśmy sobie z godzinę z moją Panią siedząc przy jakimś świeżym, wieńcami i światłami zastawionym nagrobku.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 232 / / 0
jeśli mj to cmentarz wiosną lub latem, cisza, spokój, takie uczucie obecności zmarłych obok jak się dobrze wkręci. Kolejną miejscówą dla mj to las :D, piekny duży las, nastukafszy w bardzo dużej ilości możemy zupełnie stracić orientację i połazić sobie przy czym przyglądamy się pięknym zielonym drzewkom i pooddychać świeżym powietrzem.
jeśli kwach to z dala od cywilizacji ! najlepiej wielka duża polana, najlepszy trip przy gwieździstym niebie i uwalić się na jakimś wielkim kamieniu w środku pola i oddać się nadchodzącej psychodeli.
jeśli to DXM to hmmm...w sumie podobnie jak wyżej ale ostatnio spodobał mi się motyw z jazdą autobusem który jedzie w nocy. Uczucie jakby się w Star Treku brało udział.
Wszystko co napisałem powyżej to fikcja literacka. Elo Elo 5 dwa zero.
  • 86 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Pilgrim »
xaviivax pisze:
Gwynnbleid pisze:
Marzy mi sie domek w górach, kartony i mieszana fazka w domku i na dworze ]

O tym samym marzę :)
Dokładnie tak wyglądało moje ostatnie pół roku życia. Choć zimno i śnieg raczej nie sprzyjały wędrówkom. Dorównać temu mogłoby chyba tylko mieszkanie w drewnianym domku na palach, tuż jakiejś piaszczystej, nieuczęszczanej plaży. Powyższe to najlepsze warunki do życia, nie tylko do leczenia się psychodelikami :)
moje nowe motto: zacząć pierdolnięciem, skończyć rozpierdolem
  • 749 / 5 / 0
Przypomniał mi się cmentarz nocą na 1 listopada.
Kiedyś u mnie nagminne były wycieczki zgrzybionych band tej właśnie nocy.
Jak w kalejdoskopie.
I'm broken.
  • 463 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: masturbator »
ja za chwilę spó¶buje kibel remontnąć bo odwlekam to od miesiącsa
amam czas i wene czyli banie
to fajne bo bedzie mozna sie wysrac w kazdej chwili
a i pozytecznie faze spedze
Ostatnio zmieniony 30 kwietnia 2010 przez masturbator, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik masturbator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.