Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. 4-MAR i BZP.
ODPOWIEDZ
  • 666 / 2 / 0
murtibing pisze:
Jest to jedna z tych substancji, których negatywnego działania nie można odczuć, chyba że przy dużych dawkach 300 mg +
oczywiscie ze mozna ;-) po 150mg czulem sie jakbym tydzien wciagal fete po 2g dziennie (oczywiscie tak sie czulem w trakcie chociaz jak schodzilo tez nie bylo lajtowo). jak dla mnie to zadna atrakcja- ot taki zmulacz.
  • 124 / 2 / 0
slim pisze:
murtibing pisze:
Jest to jedna z tych substancji, których negatywnego działania nie można odczuć, chyba że przy dużych dawkach 300 mg +
oczywiscie ze mozna ;-) po 150mg czulem sie jakbym tydzien wciagal fete po 2g dziennie (oczywiscie tak sie czulem w trakcie chociaz jak schodzilo tez nie bylo lajtowo). jak dla mnie to zadna atrakcja- ot taki zmulacz.
Co rozumiesz przez to porównanie ? Czułeś fizyczne objawy czy psychiczne ? Jakie ? Przepraszam za dużo pytań, ale po prostu takie porównanie niewiele mi mówi. Pozdro.

Dzięki Murti.
  • 666 / 2 / 0
w trakcie "tripu" na MeOPP czulem sie jak na zwale po fecie (probowalem od 100 do 450mg). bol glowy, ogolne zjebanie, brak checi do dzialania itd. nie twierdze ze na kazdego tak to dziala (sa i pozytwne opinie co do tej subst. czego zazdroszcze). dziwie sie opiniom ze MeOPP dziala jak namiastka MDMA (po dzialaniu na mnie co pragne zaznaczyc NA MNIE!). porownujac mefa do MDMA nie mam wiekszych zastrzezen ale co do MeOPP mam wielkie ale. no ale wiadomo ze "jeden lubi czekolade inny jak mu nogi smierdza". warto sprawdzic jak dziala MeOPP ale rewelacji nie wroze i jesli mial bym wybor pomiedzy MeOPP a mefem czy nawet metkatem bym wybral wszystko tylko nie ta piperazyne. wedlug mnie nawt bzp dziala ciekawiej chociaz powoduje wiecej efektow ubocznych.
  • 1233 / 12 / 0
Na niektórych tak już działają piperazyny :-p Z nimi jest chyba tak, że albo będziesz z nich zadowolony i chwalił je sobie albo uważał za środek mający same negatywne cechy.
  • 666 / 2 / 0
nie na wszystkie mam powody narzekac bo bzp bardzo przypadlo mi do gustu. ale fakt faktem dziwne to substancje.
  • 2 / / 0
dobrym pomyslem jest zmiksowanie MeOPP z MDPV ? dzis testuje te drugie i korci mnie na wyprobowanie MeOPP.. do tego jeszcze w szafce metylkon i pFPP :) jezeli nie ma przeciwskazan to jakie proporcje polecacie ?
Uwaga! Użytkownik luzio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 124 / 2 / 0
dlaczego nie jest to zatem popularne w solach smartszopowych?
  • 1233 / 12 / 0
Produkty zawierające MeOPP są obecne na rynku od samego początku istnienia smart shopów.....
  • 666 / 2 / 0
w solach chyba nie ma bo jest dosc syfiaste donosowo.
  • 124 / 2 / 0
murtibing pisze:
Produkty zawierające MeOPP są obecne na rynku od samego początku istnienia smart shopów.....
Tak, tak, ale w porównaniu do betaketonowych produktów to raczej niszowa gałąz działalności dopalaczy. Czytając opinie, możnaby pomyśleć że to bardzo dobra substancja, a jakoś nie widać tu takiego tłoku jak w działe o b-k. Stąd moje pytanie
ODPOWIEDZ
Newsy
Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.