Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 475 / 6 / 0
.
Dzięki temu tematowi pierwszy raz w życiu dostałem ostrzeżenie i to od razu nagle aż 6, oraz ban na kilka dni. Nie jest to dla mnie powód do radości.
Dlatego kończę tą dyskusję. Do dyskusji trzeba mieć równe szansę...
Do porucznik. Widzę że dużo wiesz o produkcji kompotu, jednak podałeś dużo informacji błędnych, błędne nazwy, błędne czynności. Do tego, po co z innego tematu przeniosłes tutaj zarzut wobec mnie o opium??? No to powtarzam- opium i świeże mleczko MOŻNA ŁATWO W KILKA MINUT PRZYGOTOWAĆ DO PODANIA IV i to bez żadnych odczynników- PROSTE? Każdy stary ćpun MUSI to WIEDZIEĆ!
Wszystkie dyskusje chce prowadzić TYLKO w dziale Analizy, bo jest to dział moderowany... Chcę tam założyć temat, gdzie postawię wszystkie pytania o chemi opiatów, jakie od lat mnie nurtują, a tych pytań mam bardzo dużo. Mam duże wiadomości, ale właśnie dlatego mam ogrom pytań. Mam wielką nadzieję, że znajdą się ludzie o odpowiedniej wiedzy, co wyjaśnią mi i wszystkim różne kwestie, np o efekty acetylacji morfiny, o chemi produkcji kompotu, albo- co tak naprawdę w kompocie się znajduje? Bo to nie jest takie oczywiste! Milicja i policja do ekspertyzy dawali różne dziwne rzeczy pod wspólną nazwą- heroina... Np., policja wysłała do ekspertyzy zatrzymane 5 litrów makiwary, jako... efekt końcowy produkcji heroiny... -To fakt autentyczny!
Pamiętam że ludzie przyjezdni z zachodu mówili wprost- u was hera jest najlepsza!
.....
........żyć temat, gdzie postawię wszystkie pytania o chemi opiatów, jakie od lat mnie nurtują, a tych pytań mam bardzo dużo. Mam duże wiadomości, ale właśnie dlatego mam ogrom pytań. Mam wielką nadzieję, że znajdą się ludzie o odpowiedniej wiedzy, co wyjaśnią mi i wszystkim różne kwestie, np o efekty acetylacji morfiny, o chemi produkcji kompotu, albo- co tak naprawdę w kompocie się znajduje? Bo to nie jest takie oczywiste! Milicja i policja do ekspertyzy dawali różne dziwne rzeczy pod wspólną nazwą- heroina... Np., policja wysłała do ekspertyzy zatrzymane 5 litrów makiwary, jako... efekt końcowy produkcji heroiny... -To fakt autentyczny!
Pamiętam że ludzie przyjezdni z zachodu mówili wprost- u was hera jest najlepsza!
.....
........
Ostatnio zmieniony 28 lipca 2011 przez Fiesta, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 927 / 6 / 0
ojapierdole
  • 634 / 4 / 0
porucznik pisze:
ojapierdole
Nic dodać, nic ująć.

Temacik sobie obserwuję i czytam na bieżąco, bo wiedzy nigdy dość :)
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 927 / 6 / 0
przestan czytac i idz na dzialki, zerwij pol torby i dalej jakos to bedzie.
  • 634 / 4 / 0
W maczki się nie bawię, myślę że jeszcze nie czas. Gówniarz jestem i popłynąłbym z miejsca ;) Może za jakieś parę lat sobie na to pozwolę gdy sprawy ważniejsze będą ogarnięte.
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3449 / 128 / 8
Fiesta pisze:
Wszystkie dyskusje chce prowadzić TYLKO w dziale Analizy
W jakim?
  • 91 / 1 / 0
porucznik pisze:
ojapierdole

:wall:

Ciężka sprawa i nie przetłumaczysz, bo co znaczy 25 lat na garach itd.

pzdr

C
  • 927 / 6 / 0
Chilum pisze:
....co znaczy 25 lat na garach itd.
panie C, u mnie chyba po bolu, duzo przed 50tka...wyrzucilem lyche mleka pokropionego, wyrzucilem kilka garsci szuszu...a i tak to lezalo skitrane i niedotykane kilka tygodni.
czyzbym sie nawrocil? czy to taka chwilowa "slabosc"?
przedtem to czlowiek wyrzucal sprzet, tovar to raczej dopukal do konca zeby nie marnowac.
17-45, 28 y of experience... tak ze 20y w sumie w ciagach krotszych i dluzszych.... czyzby wystarczylo?
sam sie dziwie, nic sie nie wydarzylo, ot tak samo z siebie.
Zablokowany
Newsy
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą

Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.

CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów

Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.

Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?

Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.