Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 463 / 6 / 0
trawa
jak jestes w ciagu to sie nie ucz bo i tak w bańce zostaną tylko obłoki i ta miła zmuła plus dowcip
ale jak odstawisz bedzie dobrze
ale jak jaraz nonstop od rana i budzisz sie by zajarac to wtewdy mozna miec problemy z koncentracją
ja naprzykład nie mogę sie wysrać bo mam adhd.
Uwaga! Użytkownik masturbator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 356 / 7 / 3
Nieprzeczytany post autor: onaJegoMac »
MJ jak wyżej, w szczególności w ciągu. Skleroza, ogłupienie, przygaszenie.
Widzi ktoś różnice w ciągach sativa vs. indica?
Uwaga! Użytkownik onaJegoMac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 368 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: bigboy8830 »
Namiętnie paliłem kupnego sqna w ogólniaku i z dobrego ucznia stałem się złym uczniem. Moje oceny spadły o dwa punkty w dół.
I była tam też trzecia grupa więźniów. Ci patrzyli się na ciebie. Patrzyli się na ciebie jakby nie tylko chcieli wciągnąć cię do swojej celi i zrobić z tobą rzeczy patrzyli jakby chcieli zjeść i wysrać twoją duszę jakbyś był niczym.
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
krzystop_koloppfszcyc pisze:
Należy jednak zauważyć, że amfetamina (zwłaszcza metamfetamina) działa również silnie neurotoksycznie szczególnie gdy jest często używana. W związku z tym skuteczność stymulantów, jako substancji pobudzających mózg jest bardzo ograniczona.
Warto również przypomnieć że już np. metaktynon nie jest, a któremu dziękujemy za wildmonkeya zdany poprzedni semestr %-D
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 983 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: bzdaddict »
Benzo zdecydowanie.
Klon to zabójca pamięci, twarze, nazwiska, miejsca, rozmowy, to wszystko przecieka przez palce, tygodnie wycięte z życiorysu to nie jest jakieśtam sobie pierdolenie, jak się je dzień w dzień to tak się zdarza.
Dlatego nie ruszam się z domu bez notesu, robię po kilkanaście zdjęć dziennie, tak sobie po prostu czuję, że czemuś tutaj trzeba zrobić zdjęcie i robię, pomaga przypomnieć sobie gdzie byłem i co robiłem.
Razem z numerem telefonu od każdego biorę też zdjęcie, inaczej klienta nie poznam.
rage13: Mam zomki 0,25 wolał bym żeby były Lorafenem np. :) na priva jak coś.
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: orzeu »
MJ. Rzadko ćpam co innego, więc się nie wypowiadam, ale po jaranku to mam masakryczne dziury w pamięci.
Wolę usiąść, zapalić, bez ciśnień pomyśleć
  • 757 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: blueberry »
Trawa jest najgorsza - pogorszona pamiec krotkotrwala, nic sie nie chce itp. Nie wiem jak dziala dlugofalowo bo pale tylko okazyjnie.

Krotkotrwala tez zajebiscie benzydamina ryje - gadasz, gadasz i nagle nie wiesz co przed chwila mowiles i co masz mowic dalej. Trzeba przy tym uwazac z iloscia.
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 438 / 12 / 0
blueberry pisze:
Trawa jest najgorsza - pogorszona pamiec krotkotrwala, nic sie nie chce itp. Nie wiem jak dziala dlugofalowo bo pale tylko okazyjnie.
To że jazz pogarsza pamięć to oczywiste ale alkohol wygrywa w tej kwestii. Miałem długie ciągi alkoholowe i wiem jak to jest. Jazz też jakiś czas temu prawie codziennie paliłem i stwierdzam że po jednym jak i drugim pamięć szwankuje ale do alkoholu dodać można jeszcze ogólną "tępote" i tzw "o co chodzi". Po paleniu raczej zawiesisz ale jak ktoś powtórzy to zrozumiesz a po alko nie. Tak bynajmniej u mnie sytuacja wygląda.
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 463 / 6 / 0
najlepsze w jazzie to ta muzyka
ale potem sie za bardzo kreci
i długo to trwa i kasy leci w pizdziec
Uwaga! Użytkownik masturbator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / / 0
kwik763 pisze:
Tak bynajmniej u mnie sytuacja wygląda.
http://bynajmniej.pl/bynajmniej-to-nie-przynajmniej
Uwaga! Użytkownik Lovercraft nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
DNA w powietrzu. Wykrywają tak narkotyki i patogeny

Przełomowe badanie naukowców z Uniwersytetu Florydy wykazało, że środowiskowe DNA (eDNA) zasysane prosto z powietrza może dostarczyć szczegółowych informacji o otaczającym nas świecie. Od identyfikacji zagrożonych gatunków i śledzenia ludzkich patogenów, po wykrywanie alergenów i nielegalnych substancji.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.