Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 269 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: 5zł »
no najlepiej to nie ćpać ;D
albo samemu robić

ktos tam pisal zlota rade warto miec wagon ze soba ;)
Ostatnio zmieniony 01 stycznia 2010 przez 5zł, łącznie zmieniany 1 raz.
:pacman: :pacman: :pacman: :pacman:
  • 438 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
5zł pisze:
no najlepiej to nie ćpać ;D
albo samemu robić
Tak i na 15m2 w pokoju będę miał box z konopiami, cały potrzebny sprzęt oraz substancje potrzebne do wyprodukowania np LSD, MDMA, amfetaminy i dajmy na to helu. Jeśli osoba lubuje się tylko w jednym narkotyku to w niektórych przypadkach mogłoby być to możliwe ale większość i tak lubi parę rzeczy.
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 0 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lester »
wzialem kiedys 3 wory siuwaksu i kurwa kamienialo w fifce praktycznie od razu tak ze nie dalo sie uciagnac. ale wziales kilka buchow i bylo dobrze. potem musialem kruszyc i baty krecic :D
  • 438 / 12 / 0
Miałem podobnie. Temat był ewidentnie w czymś maczany bo jak dostałem to był mokrawy i trochę dziwnie pachniał. Gdy był palony wilgotny to właśnie zamieniał się w takie czarne twarde grudki ale gdy po jakimś czasie wyschnął to zamiast dziabać się na mniejsze bobki to sypał się jak drobniusieńki piach co wyglądało później na miał. Z resztą taką nazwę dostał. Działał normalnie jak średnie zioło.

• 294 / 5 / 0
było takie zioło z niecały rok temu jeśli dobrze kojarzę. od dwóch różnych źródeł takie dostałem i ponoć w innych miastach też było.

ziomek miał patent, że suszarką to traktował. mówił, że się potem normalnie paliło, ale na wadze ubywało jakieś 20%.
I guess time flies when you're havin' fun
So enjoy life, you only get one
  • 438 / 12 / 0
Dokładnie jakoś ponad rok temu. Ze 14 miesięcy. I żebyś wiedział że ubywało 20% choć wagi dokładnej nie miałem bo tylko 0,0g.

• 225 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Wierzaca »
Kumpele ostatnio wzięły 2 sztuki speeda (bo gramami tego nazwać nie można...) za 40zł każda i dostały biały proszek, który śmierdział gównem za przeproszeniem. Dziewczyny chciały mnie poczęstować, ale tylko grzecznie odmówiłam. One wciągnęły i zamiast chodzić naćpane cały dzień, chodziły wkurwione. Straszne co dilerzy potrafią sprzedać niedoświadczonym. Z premedytacją wykorzystują niewiedzę.
I don't think that there's anything worse in the world than being ordinary .
  • 3854 / 314 / 0
Nieprzeczytany post autor: Procent »
40 zł za sztukę pierdolonego ścierwa ? Hahaha.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 225 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Wierzaca »
Taa... Dlatego ścierwa nie jebię. Zresztą dilerzy u mnie to takie chuje, że szkoda słów. Dlatego wolę pójść do apteki. Przynajmniej wiem czym się truję i efekty są dokładnie takie, jakich oczekuję.
I don't think that there's anything worse in the world than being ordinary .
  • 672 / 126 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nozer »
gdyby czasem ludzie wiedzieli w jakiej cenie jest towar w hurcie to by pluli sobie w brode ze za taka kase dostaja tak malo.. ;)
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.